Train- Compete- Live

Inneholder sponsede produkter

Train to push yourself both physically and mentally

Compete so as to improve yourself, as well as those around you, and

Live to be healthy in mind, body and soul

H Y L E T E

WOW, jeg har ikke lest gjennom- muligens ikke forstått før i dag, at «slagordene» til HYLETE har samme visjon og tanke som meg. Dette må være en av flere grunner til at jeg bare digger treningstøyet dems- og nå, enda mer, ha ha !

Jeg har vært så heldig å få teste ut flere plagg av dette merket tidligere- noen av plaggene vises nedenfor. Flexfit.no står for sponsingen- tuuusen takk ! Sjekk dem ut på instagram også: @flexfitno !

IMG_7996
H Y L E T E caps, singlet og kompresjons strømper

IMG_4999

IMG_5003

Treningstøyet brukes og er nok best kjent innen crossfit miljøet, men ryktene sprer seg raskt når tøyet har fantastisk kvalitet, når det er lekende lett, funksjonelt, behagelig, kan vaskes ofte og fortsatt se nytt ut. I tillegg er det både stilig og flott ! Hvem vil vel ikke ha det når de trener?

Siste innventar, eller plagg er Hylete Hodded jacket , den er funksjonell, tøff og digg å ha på- sjekk fargekomboen ! Den har Innerlommer på begge sider, ytterlommer på begge sider, en lomme til tlf/ipod oppe på venstre arm- just PERFECTO ❤ !

IMG_9766

IMG_9767

IMG_9769

IMG_9770

Hvem liker ikke nytt, fresht treningstøy?

Ønsker dere en amazing dag- jeg skal NYTE !

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..