Konkurranse på instagram, bli med <3

God mandag dere !

I dag skinner sola i Tønsberg, heeelt herlig. Minime og meg har kost oss i byen- mor og datterhygge ! Jeg har vært på skravlings hos min gode nabo og kl.18 har jeg oppstart med BOOTROCK-treningen her på Eik i Tønsberg. For en super dag og start på uka !

IMG_8900

IMG_8901

I tillegg har jeg, i samarbeid med flexfit.no kjørt i gang en liten konkurranse på instagram (kun for norske følgere) som utgår førskommende onsdag 20.00. Du kan få med deg konkurransen på @camillayong og @positivtfordeg_no. Det eneste du skal gjøre er å like instagramkontoene, samt @flexfitno og tagge tre venner som elsker å trene. Det fikser du? Da kan du vinne det fantastiske treningshjulet du kan se nedenfor- jeg er superoverrasket over hvor digg det er å trene med !

IMG_8888

Lykke til- gleder meg til å annonsere vinneren !

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s