For en hygge helg, sommeren var innom !

God søndag kjære lesere !

Inneholder sponsede produkter

Jeg må en tur innom bloggen for å vise dere litt bilder fra helgens hygge. Min beste kjæreste har vært så superflink å lage terrassen vår all by himself, og dere aner ikke hvor utrolig behagelig og deilig og mindre stress det er ved å endelig ha fått den terrassen jeg har drømt om i nesten alle de årene vi har bodd her. ENDELIG er den her ! Dette gjør også leiligheten noe mer brukervennlig på fine dager fordi vi kan bevege oss ut- iallefall når vi får storfint besøk av Cathrine Strand og familien, bedre kjent som @shapeupcathrine på instagram og snap. Hun er tvillingsøster med Camilla, bedre kjent som @treningsfrue på både snap og instagram ! Dere vet- når man møter noen så fantastisk nydelige jenter (inside and out !), energiske, positive, latterglade mennesker- da blir man jo bare så utrolig hæppy og positiv selv, ha ha !

Fredag var fridag for de fleste av oss, så da var d lykke når Cathrine med familien hadde tid til å reise 1, 5 t for å være sosiale med oss, wiiii! Jeg serverte for det meste mat som jeg mener vi alle har godt av å spise. Mat som metter, gir positive næringsstoffer gjennom hele dagen, mat som smaker godt (LCHF) og litt kosemat ❤ #matmotbetennelse hashtaggen min som jeg bruker på instagram !

Snap i fleng, @shapeupcathrine !
Snap i fleng, @shapeupcathrine !
Cathrine og mannen får et nytt liv med min fettkaffe: Add some coffe, kokosolje og fløte <3 !
Cathrine og mannen får et nytt liv med min fettkaffe: Add some coffe, kokosolje og fløte
Se på de skjønneste jentene, klare for mat, det meste #matmotbetennelse <3 !
Se på de skjønneste jentene, klare for mat, det meste #matmotbetennelse

IMG_8801

IMG_8808

IMG_8812

IMG_8809

Lørdagen: Vi drar på Tusenfryd med min svigerinne og de tre energiske barna hennes- dagen var helt perfekt med sol og varme og hygge i parken. Og siden Cathrine og meg bestemte oss for å ikke la det gå enda et år til neste gang så klarte hun å glemme sin etterlengtede jakke hos oss- FLAX ! Ha ha, det endte med at vi kjørte innom dem på vei hjem fra Tusenfryd og satt der til midnatt før vi suste videre mot Tønsberg (hvem elsker å sove i bilen? MEG ! Hvem sovnet? JEG !)

IMG_8838


IMG_8844

IMG_8861

IMG_8840

IMG_8863

Så avsluttet vi dagen på hyggebesøk:

IMG_8867

IMG_8864

IMG_8870

Håper dere har hatt og fortsatt har en super helg- sola skinner gjennom i Tønsberg så nå skal den nytes før jeg tar en treningsøkt i kveld- hva skal du? ❤ !

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..