Skal du på Shapeup convention 2015 ?

God søndagskveld

Plutselig kom jeg på at jeg og min venninne skal på Shapeup convention ! Vi er påmeldt for lenge siden- og vi gleder oss noe innmari ! Hotellovernatting er bestillt og vi er good to go ! Men det er jo ikke før i september, så da har dere enda god tid til å melde dere på! De har bare 500 plasser så det spørs… er det flere plasser igjen?

Shapeup convention 2015

Min energiske, flotte og herlige venninne @treningsfrue skal dit- og like fantastiske @funkygine som jeg også har vært så heldig å møte i Treningsfrues utdrikkningslag i fjor ❤ ( et innlegg du kan lese om Treningsfrues utdrikkningslag) ! Wiiii ! Den dagen får jeg bare kjøre på med den kroppen jeg har- vondter skal vondt fordrive så får jeg heller være halvdød på jobb uka etter !!!!!

Er det noen av dere som har meldt dere på?

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..