BOOTROCK trening og de deiligste LCHF havre og mandelflarn

Inneholder sponsede produkter

Nå kommer jeg med den deiligste havre og mandelflarn oppskriften jeg noen gang har prøvd- som ikke inneholder tilsatt sukker, mel eller melk ! Inspirasjon og glede fant jeg hos nydelig, dyktige og flotte kriweb som jeg anbefaler dere på det sterkeste å besøke ! For at oppskriften skulle være noe mer LCHF da jeg egentlig ikke bruker havregryn eller havremel tilførte jeg bare litt mandelmel.

IMG_7686

Da min datter kom hjem i går kveld og sa at hun kunne ha med seg noe kjeks og godt å drikke på klassetur dagen etterpå måtte jeg bare rulle rundt og bake noe, for tomt i skapene var det ! Flaks at vi kjøpte oss kullsyremaskin/brusmaskin i går (mye sunnere!) Flaks at jeg også hadde sett meg ut denne oppskriften hvor jeg får brukt FiberSirup, en sunn og deilig erstatning for både honning og vanlig sirup, som jeg har vært så heldig å få tilsendt fra Funksjonellmat. PERFEKT

Her kommer oppskriften jeg brukte:

150 gram smør

80 gram havregryn som du lager mel av ved å surre det i en håndmikser

80 g finmalte mandler

100 gram FiberSirup

50 gram sukrin gold eller annen søtning som du liker

Bland alt sammen i en kjele til det er en fin masse. Legg så på bakepapir, det blir ca.24-28 stykker- massen var så fantastisk deilig så jeg spiste opp de siste kjeksene før de rakk å legge seg på plata, ooops !

Jeg måtte la de stå i ca. 12 min på 170-180 grader men dette kan variere fra ovn til ovn- de ble ikke så sprø og flotte som Kriweb sine samme kveld, men de ble sprø dagen etterpå, haha ! Om de smakte? OMG, de er råååå ! Karamell, havreflarn, julekaker… u name it!

IMG_7640

IMG_7644

IMG_7641

Du får 10 % på dine bestillinger hos funksjonellmat.no ved å bruke koden positivtfordeg.

Jeg anbefaler dere bare å bake de- nå !

Og i kveld hadde jeg igjen BOOTROCK trening ute i skolegården på Greveskogen Vgs på Eik i Tønsberg, den herlige gjengen jeg er så heldig å få være en del av dukker opp, svetter, ler, pusher seg selv og lager god stemning, se bare her:

IMG_7684

IMG_7685

Er dette noe du ønsker å være med på? Etter sommeren starter jeg opp igjen med to treninger i uka dersom det blir nok folk. Det er et stort ønske om å få det til så jeg har stor tro på at det lar seg gjøre ! Da blir det tirsdager og torsdager! Ta konktakt med meg på tlf: 45270013 så legger jeg deg til i facebookgruppen Positivt For Deg BOOTROCK gruppa !

Positive tanker gir positive resultater

7 thoughts on “BOOTROCK trening og de deiligste LCHF havre og mandelflarn

 1. Mia sier:

  hei 🙂
  må du være medlem på staminahot gressbanen for å være med på dette, hørtes gøy ut?
  jobber du på det treningssenteret og hvordan gruppetimer har du?

  • Positivt For Deg sier:

   Hei kjære Mia ! Neida, du trenger ikke være medlem av Stamina. Dette et kun i regi av mitt firma og meg, Positivt For Deg 😃! Kjempehyggelig hvis du vil være med fra august av. Jeg er fortsatt kun ringevikar på Stamina og tar på meg sykkel, bootcamp og styrke 15 min 🙈😉

 2. Tilbaketråkk: Enda bedre! | By Lisette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s