Trenger man et treningsstudio tro?

God fredagskveld kjære lesere

Jeg har i det siste lagt ut noen treningsvideoer på min private instagram @camillayong som jeg vil dele med dere.

Må man egentlig ha et treningsstudio for å trene? Jeg regner med at de fleste vet at man ikke må det. Uansett hvor du er vil det være noe du kan bruke for å få opp pulsen, styrke kroppen eller bare ha det gøy med bevegelse: Hva med å utfordre deg selv i helgen?

I morgen skal jeg i bryllupsfest til min herlige venninne og hennes kommende mann- det gleder jeg meg masse til. For noen helger siden var jeg på utdrikkningslag hvor vi lagde en musikkvideo på et utrolig kult, stort og flott nytt studio på Nøtterøy- can´t wait to see the movie! Powerbank studio heter det studioet vi filmet i !

Hvor trener du? Hva trener du? Har du treningsplanene klare for sommerferien?

Positive tanker gir positive resultater

2 kommentarer om “Trenger man et treningsstudio tro?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s