Jentene på kyststien !

… er over for i år ! For en knall herlig tur- selv om været ikke minnet mye om den sommeren vi hadde i fjor må jeg si meg storfornøyd med følget mitt, en herlig jente/damegjeng på 4 ! Noen mer gærne enn de andre

IMG_7384
Se på denne gjengen ! Tro meg- skinnet bedrar !
IMG_7340
Do besøk før turen er et must !
IMG_7341
Aldri for gammel for rosa eller selfies !
IMG_7349
Enkel og gratis løsning på pupper som vil opp !
IMG_7354
«Hva da norsk sommer?» Storm og overskyet …

IMG_7360

Men dere- denne kroppen min begynner å bli skranglete. Godt uti marsjen (som var noget veldiiig rolig) klikket knærne mine fullstendig og min såkallte «Bakers Cyste»kom bulende ut bak det høyre kneet mitt og gjorde trøbbel… jeg så ikke mye flott og sprek ut der jeg prøvde å få med meg kneet videre på turen ! Heldigvis gikk d seg noe til når jeg trykte cysten inn… OMG- 34 år og en kropp værre enn en på 90- lover ikke godt for fremtiden ! Her er bildet fra i dag: All wrapped up, for disse beina er fortsatt ikke bra:

IMG_7415

Tuuusen takk for turen jenter- jeg er med neste år også altså!

Ca. 3000 jenter samlet i Stavern ! Var du du der?
Ca. 3000 jenter samlet i Stavern ! Var du der?

En liten videosnutt:

IMG_7406

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..