17.mai er i anmarsj, øvelse gjør mester(baker?)

IMG_6521

I år hadde jeg tenkt å være litt i forkant av 17.mai planlegging. I de 4 siste årene (pga skole) har jeg liksom tenkt at jeg ikke skal ordne og styre- men når det likevel har vært en dag igjen har jeg hatt såååå lyst og det har blitt noe halvveis og litt mer stress. Så i år hadde jeg bestemt meg for å pynte litt, iallefall tenke gjennom hva jeg ønsker og ikke ønsker. Dette inkluderer også å lage noe godt og spise- Til meg selv og andre voksne skal jeg lage den fantastiske ostekaken fra Funksjonellmat (der jeg gjør den enda mer LCHF ved å tilsette mer fløte og smør) og til de små (men gjerne også de voksne) fant jeg dette magiske spydet:

IMG_6520
positivtfordeg_no på instagram (ser jeg har skrevet feil)

Jeg var innom pinterest i går og da fikk jeg supermangeflotte tips! Min Pinterest: positivtfordeg !

Så da gikk jeg til innkjøp i dag, enklere enn dette kan det vel ikke bli? Og barna kan selv være med å lage 17.mai spyd. Fargerike, litt sunne og litt usunne- og veeeldig flotte å se på ! Do I need to say more?

IMG_6518

IMG_6519


Jeg fant et bilde fra fjorårets 17. mai og jaggu hadde jeg pynta og bakt litt da også ! LCHF salte kjeks- NYDELIGE ! Eplekake (jeg laget eplekake av kakemixen og tilsatte mer smør og fløte for å gjøre den enda mer LCHF) fra Funksjonellmat med deilig krem og noe sukrin !

IMG_6687

Hva skal dere servere på 17.mai?

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..