PT og joggings

Deilig mandag alle sammen !

Gjør klar for PT- kunde
Gjør klar for PT- kunde

I dag startet dagen med en PT- time ! Jeg har en så utrolig sprek og herlig pt- kunde som gjør akkurat det jeg ber henne om å gjøre, haha ! I dag var vi ute på lekeplassen og kjørte intervaller 30 sek.jobb, 20 sek. pause ! GØY !

Selv så fikk jeg så mye energi av henne at jeg ville løpe meg en tur i skogen! Og dere? Jeg jogger ALDRI i skogen! Jeg er utrolig lat når det kommer til jogging- og jeg har heller aldri vært noe fan av det. Men i dag kjente jeg at lysten var på topp! Så da var det bare å ta beina fatt. Og det gikk overraskende lett- GØY GØY GØY ! Det gav rett og slett mersmak! Kanskje også fordi jeg var flink til å ikke slå meg selv i hodet med at jeg skal spurte hele runden!

2015-05-11 12.23.30

2015-05-11 12.24.15

Det jeg derimot gjorde var å spurte opp en bakke i skogen som er bratt og lang/kort nok til å få både spurt og pulsen opp ! Du kan se det på SNAP historien min Positivt For Deg heter jeg der. (Mulig du må skrive inn positivtfordeg i ett ord… ).

2015-05-11 12.26.18

2015-05-11 12.26.06

Jeg får ikke til å legge ut video her lenger, og support skjønner det heller ikke så da får det bli med bilder fra min kant foreløpig desverre.

Nå skal jeg snart en liten tur på jobb for deretter å heie frem Eik jentelag sojm skal spille fotball mot FKT, HEIA HEIA EIK !!!

Ønsker dere en superduper dag ! ( Nå kommer regnet og jeg skal ut med Scootergliset, hahah !)

Positive tanker gir positive resultater

Følg meg gjerne på instagram: @camillayong og @positivtfordeg_no hvor jeg oppdaterer daglig.

PS: I dag har jeg startet en 30 dagers ABS challenge, sjekk ut på instagram !

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..