Fotballmamma…

… er overraskende moro ! Som flere av dere vet så har jeg ei jente, en datter. Hun blir 11 år i år og har alltid vært en typisk prinsesse- jente som elsker å kle seg opp i kjoler og høyhælte sko. Siden hun var rundt 4 år har hun både gått og løpt bedre i høye sko enn mora ! Hun har til og med vært inspirasjonen, muligens også en av årsakene til at jeg har blitt noe mer feminin enn jeg var for noen år siden… !

FullSizeRender

Eline elsker å danse. Hun danser hip hop og digger det ! Hun har gått på turn i mange år, men har nå valgt å la det være. Hun har en bestevenninne som er overivrig aktiv, da blant annet i fotball ! Og etter flere år bestemte vår Eline November seg for å prøve det ut ! Etter første trening var det ingen tvil: HUN VILLE FORTSETTE ! Gu´så gøy ! Jeg hadde nok aldri sett for meg å bli en fotballmamma som står på sidelinjen og kjenne adrenalinet i kroppen ! Ivéren etter å heie og rope ! Lysten til å hoppe og juble er merkelig stor ! Jeg blir nemlig gira- and I love it ! Haha !

FullSizeRender 2

IMG_6236

IMG_6239

I dag var det BENDIT cup i Tønsberg og det er første gang Eline November spiller kamp- utrolig moro å se både henne og laget gi full gass ! Lagånden på Eik Tønsberg er bare overveldende. For en positiv gjeng med jenter og trenere som heier hverandre frem, teamwork på sitt beste ! Og  Bama stiller selvfølgelig med premie til alle og enhver, store og små ❤ !

Fotball er så mye mer enn å bare føre- og sparke ballen i motstanderens mål !

Fikk med meg mannen på et hangups/ pullupsbilde i Tønsberg by før en deilig og hyggelig lunsj på Brygga med svigermor !

IMG_6233

Nyt lørdagen dere !

Positive tanker gir positive resultater

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s