Funksjonellmat sin fantastiske Ostekake med noe attåt

Inneholder sponsede produkter

Kjære lesere

Nå har det skjedd, det jeg ikke trodde skulle skje- hahah, jeg er tom for mobildata ! Uffameg- en teit ting, men kan tro jeg skjønner hvor mye jeg faktisk er inne og sjekker og ordner på sosiale media i tide og utide! Så nå har vi tatt oss turen ned til Sinnes Fjellstue der hvor vi får låne gratis nett- tar meg den friheten og legger ut et kjapt innlegg mens vi nyter det fantastiske været, kaffen, menneskecrowden og hverandres selskap !

Før påskeferien fikk jeg tilsendt den nye Ostekaken til Funksjonellmat og tenkte at jeg ville ta den med meg hit. Gu´for en suksess ! Jeg er positivt overrasket over hvor god den var- og den falt, om mulig, enda bedre i smak av mine foreldre, samt de to prinsessene vi har med oss. Denne kan du spise med god samvittighet og bare nyyyte! IMG_5306For å booste den ekstra hadde vi rester fra vaniljesausen (også uten sukker) og helte dette på toppen ! WOOP WOOOP !

2015-04-02 15.01.48

2015-04-02 10.19.38

2015-04-02 10.20.11

2015-04-02 10.20.19

I dag har vi igjen tatt turen til Appelsinhaugen- en tur som ikke er for lang eller for tung- men pulsen kan vi likevel klare å presse noe oppover samtidig som vi får en laaaang og fin bakke hjemover igjen !
2015-04-03 11.18.52

2015-04-03 12.51.24
Mine fantastiske foreldre og de to prinsessene
2015-04-03 13.37.44
En hytte over oss er rett og slett EKSPERTER på påskekyllinger- se på den ! Haha ! Kanonkul !

Nå får jeg være litt sosial dere- det er det ene positive med at jeg nå ikke får sjekket alt av sosiale media! Ønsker dere en fortsatt flott PÅSKEFERIE så snakkes vi når vi kommer hjem til Tønsberg igjen på søndag !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..