Chicken chili med eplebiter og kanel

God torsdags ettermiddag !

Hva våknet vi til i dag da dere ? En hel masse mengde snøøøø ! Wuuhuuu! Kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt ! PÅSKEN er jo rett rundt hjørnet og jeg gleder meg ihjeeel ! Må smile litt av det totale kaoset som rammet Norge i morges- meeen sånn er det ! Her er et par bilder fra «ut av vinduet» hos oss:

IMG_5160

IMG_5159

IMG_5172
Lov å tenne i peisen med de tørka rosene ( ja de gjorde seg dårlig på bildet gitt… )

Nå over til mat tips:

I går så lagde jeg meg kylling i creme fraiché – igjen ! Men fordi jeg ønsket en noe annerledes smak av krydder enn tidligere tenkte jeg at jeg måtte eksperimentere litt. En god kokk som eksperimenterer masse er jeg ikke så jeg måtte jo bruke noen minutt på å tenke på hva jeg kunne gjøre annerledes i denne retten.

IMG_5168

Så da fant jeg frem kanelboksen, samtidig som jeg hadde et grønt eple som både er surt og søtt samtidig.  Jeg brukte ca. 1/5 av eplet og skjærte noen små terninger. Og som jeg skrev i dette innlegget så er frukt noe jeg tyr til ytterst sjeldent fordi det påvirker blodsukkeret mitt negativt. MEN, når det er sammen med mye annet godt fett og proteiner så bremser dette blodsukkerstigningen, samtidig som mengden eple nesten ikke er til å nevne- men GODT smakte det !

Chicken chili med eplebiter og kanel

1 hel grillet kylling

1 boks creme fraiche

1 dl vann

1/5 eple (eller mer hvis du ønsker)

0,5 – 1 ts kanel

1 ts chili

1 ts curry

1 ts Himalaya salt

1 ts kvernet pepper

Tilbehør: Salat/grønnsaker slik du ønsker. Jeg brukte salat, paprika, blomkål, brokkoli og purreløk !

Slik gjør du:

Riv kyllingen og legg i en gryte, bland inn creme fraiché, hell over vann, tilsett eplet og krydderiene. Rør godt, la det stå og surre til det har fått en kremet konsistens.

IMG_5169

IMG_5170

Server med salat og grønnsaker til og NYT !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..