Prinsesse- bilder og tøffasjenter på fotoshoot, BFF

God morgen kjære fantastiske søndags lesere

ElineNovemberJulie119

Beklager mitt fravær for tiden- det har rett og slett ikke vært noe tid til blogging den siste uka og da har jeg prøvd å tenke at det er helt greit. Jeg kjenner på at jeg får litt dårlig samvittighet og tenker at jeg iallefall må poste noe. Men jeg ønsker ikke å poste en masse unødvendige poster bare for å poste- jeg ønsker jo at det skal være en blogg holder seg noenlunde til samme tema all the way (med noen avstikkere innimellom, som med denne posten for eksempel, hihi ).

Jeg er straks på vei ned til klinikken vår, Barn og Familie Kiropraktorsenter for et søndagsmøte! Neste lørdag skal vi endelig ha en Grand Opening ! Wuuhuuu ! Husker dere at jeg fortalte at jeg har vært så heldig å få meg jobb sammen med fantastiske damer? Vi består av en kiropraktor, en fotterapeut, en babymassør og meg som er kostveileder og treningsveileder/PT. Klikk deg gjerne inn og les litt om oss, kom innom og- eller del siden vår <3!

ElineNovemberJulie143

Ok, vel, over til Prinsesse- bilder og tøffasjenter på fotoshoot : Min datter Eline November og hennes bestevenninne og min lånedatter Julie var så heldige å skulle få være med på en BFF fotoshoot hos herlige fotograf Kristine Møgster (@photostudiomogster på instagram ) som holder til i Tønsberg og dette er noen av de fantastiske bildene:

ElineNovemberJulie140

ElineNovemberJulie153

ElineNovemberJulie167

ElineNovemberJulie106

ElineNovemberJulie101

ElineNovemberJulie135

 

ElineNovemberJulie152

ElineNovemberJulie139

ElineNovemberJulie155

ElineNovemberJulie115

ElineNovemberJulie126

ElineNovemberJulie130

ElineNovemberJulie164

Kan du se hvem som er datteren min? Hihi !

Tusen takk Kristine Møgster for noen utrolig nydelige bilder av jentene mine ❤ ! Takk for at vi kan forevige minner på denne måten !

Positive tanker gir positive resultater

4 kommentarer Legg til din

  1. Ellen Marie Johansen sier:

    Så mange flotte bilder av dere 😊💐

    1. Ja er de ikke flotte ? Nydelige jentene mine 💛🌟

  2. Anna sier:

    Aldeles nydelige ❤

    1. Ja, helt enig, nydelige jenter- også så gode i tillegg ❤

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..