Gøy å leke for store og små

I dag har vi vært på gå tur til byen. Ut i halvsol og få frisk luft både store og små. Det er jo så utrolig deilig og hyggelig når man først kommer seg ut- jeg må innrømme at jeg ikke er et veldig typisk friluftslivmenneske uansett hvor mye jeg skulle ønske at jeg var det. Bilen blir godt brukt for å si det enkelt. Men dere, jeg måtte ta noen pullups- den høyre skulderen har det litt bedre…

IMG_4726

IMG_4752

IMG_4727

Min datter har kjempehyggelig helgebesøk av ei venninne som bor et par timer fra oss- og da var det ekstra stas å få vist henne litt av Tønsberg og området vi bor i. Glade, lattermilde og herlige jenter leker seg på vei ned mot byen og kafé besøk. Vi var innom en barneskole hvor de har en sånn lekepark, og i skogen bak treningssenteret der jeg jobber har gode gammeldagse perfekte lekeapparater.

Her kommer et lite bildedryss:

IMG_9557

IMG_9548

IMG_4743

IMG_9563

IMG_9586

IMG_9577

Det har vært en gøyal, innholdsrik og luftig dag både for store og små- kameramannen ble ikke med på noen bilder desverre.

Hva har dere drevet med i dag da?

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..