Har du hatt late, effektive og travle dager? Og eggepannekake med banan !

…. i dag har jeg hatt en sånn dag. En sånn should, would, could dag. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tenker daglig på bacheloroppgaven min men det er ikke så enkelt å bare skrive og skrive. Bruker mye tid på å tenke- fatt det den som kan! Haha! Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going ! Men med effektive tak får jeg likevel gjort alt…

Har bestemt meg for å kanskje trene i kveld i stedet for å ta treningsfri. Ja! L U R T !

I morges prøvde jeg meg på en eggepannekake med banan og fløte. Jeg prøver så godt jeg kan å finne næringrike måltid til datteren vår Eline November. Hun spiser ikke LCHF men jeg liker at hun får i seg gode, riktige og sunne næringsstoffer likevel. Men de som har barn vet kanskje at de ikke alltid liker det vi voksne liker- så jeg eksperimenterer ofte. De fleste gangene ender det med at hun tar meg i å ha gjort maten sunnere- og da liker hun det ikke ! Bah !

IMG_4703

MEN: Disse gikk ned på høykant til frokost og var med i matboksen- samtidig er de gjort på 1-2-3 med kun 3 ingredienser til ca. 9 små pannekaker:

1 banan (ikke grønn, da blir den vanskelig å knuse)

2 egg

en skvett fløte

Slik gjør du:

2015-03-06 09.23.04

2015-03-06 09.23.11

2015-03-06 09.23.18

2015-03-06 09.23.25

Knus banan sammen med egg og fløte i en bolle. Visp godt slik at det ikke er mange store klumper. Noen små klumper vil det være men det er helt ok.

Stek i deilig smør og voilá ! Det trengs hverken søtning eller noe på toppen fordi bananen gjør de nokså søte!

Jeg ønsker dere en super fredag og en enda bedre helg fininger ❤

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..