Tøye og bøye og jobbe- samtidig?

Hihihi, jeg må le! For jeg bestemte meg for en stund tilbake at jeg absolutt må tøye oftere. Gjerne hver eneste dag. Og jeg har begynt med innside lår for deretter å fortsette med hofteleddsbøyerne og bakside lår. Det har fungert utmerket og fremgangen gikk fort… men når jeg hopper over noen dager så er jeg jo kjapt tilbake til mine korte muskler og stive sener og ledd.

Men jeg så et tips om at man kan jobbe på pc mens man tøyer og bøyer i hofteleddet. Og da skal man stå slik:

Med ett ben i bakken (det står sikkert skjevt!), det ande beinet på bordet, 90 grader (Ehh, UMULIG) og så skal man slappe av og kjenne at det tøyer ! AU !

Det ER anstrengende
Det ER anstrengende

Jeg lover dere ! DET ER IKKE enkelt når man er så stiv som meg- og du kjenner at det strekker! Haha, det ser så feil ut for jeg har ikke sjans å få lårene ned i bordet. Mulig det er litt høyt for meg som ikke er lengre enn 151, 5 cm men likevel ! SÅ HEI, da skal jeg jammenmeg fortsette å stå sånn… og se om det blir fremgang. For å jobbe på dataen er noe jeg gjør flere timer om dagen. Enten i form av skolearbeid eller blogging (som jeg også anser som en del av jobben min) og annet. GØY med utfordring dere, haha.

Flere bilder:

Ser det ut som jeg slapper av? Ugh...
Ser det ut som jeg slapper av? Ugh…
2015-02-26 13.13.42
Tester arbeidsstillingen
2015-02-26 13.13.10
Måtte «reise» meg igjen…
2015-02-26 13.12.28
Man kan smile selv om det er ubehagelig å stå sånn! I tillegg så kan du le av deg selv fordi du vet at det er et så stort utviklingspotensial at det blir for lettvint !

Tøyer du? Hvordan tøyer du? Når tøyer du? Får du fremgang?

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..