Hva har du i kaffen?

                                                         Inneholder sponsede produkter

… etter at jeg bikket 30 startet jeg å drikke kaffe. Vel, det blir kanskje mer riktig å si at jeg som 23 åring ble kjent med kaffe mocca, der moccaen bestod av deilig og masse sjokolade og litt kaffe. Så etterhvert gikk jeg over til at jeg kunne drikke kaffe latté men da med søtning. Så har det utvidet seg til kaffe med fløte uten at jeg trenger søtning- og nå er jeg mest på kaffe, fløte og kokosolje (uten smak da jeg ikke ønsker kokossmaken i selve kaffen). Noen ganger tar jeg kaffe og smør! Den berømte fettkaffen kan tydeligvis varieres. Svart kaffe drikker jeg helst ikke, hvis jeg ikke må, hihi. Likevel tenker jeg at jeg ikke begynte å drikke kaffe før etter fylte 30…

2015-02-05 09.55.13

2015-02-20 07.02.46

Om morgenen er kaffen kjapp og enkel å lage- og den metter ganske lenge samtidig som iallefall jeg får energi. Da trenger jeg ikke spise mitt første måltid før flere timer etterpå samtidig som jeg har et positivt og stabilt blodsukker og jeg har ofte trent før første måltid også !

IMG_2010

Men.. som dere ser så har jeg avbildet disse herlige steviadråpene fra Funksjonell mat sammen med en kopp kaffe- og det jeg skulle fortelle om disse dråpene er at de er supre å ha i kaffen dersom du liker å ha den litt søt samtidig som du ønsker en smakstilsetning som for eksempel kanel, hasselnøtt, kokos eller kanskje appelsinkaffe? Peppermintekaffe?

Du får 10 % på hele bestillingen din hos Funksjonell mat ved å bruke koden: positivtfordeg !

2015-02-10 06.55.04

Har du prøvd steviadråpene i kaffe? Hvordan liker du kaffen?

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..