LCHF og de fantastiske Shirataki nudlene

Åh, dere ! Endelig klarte jeg å lage en rett med Shirataki nudlene som jeg faktisk likte. Eller, jeg ELSKET den ! Mulig det var fordi jeg plutselig fikk så utrolig utrolig lyst på kinamat (noe som er langt fra LCHF), men jeg spiste opp alt, så… ja… jeg digget den !

IMG_9456

Shiratakinudler

Jeg googlet kjapt og kom over denne siden til KK om shiratakinudler som dere kan lese.

Jeg handler Shiratakinudler når vi er i Sverige. Jeg har tidligere hatt dem i skapet- lenge fordi jeg ikke har klart å lage noe som er godt nok. Mulig jeg er en smule utålmodig også, men jeg mener bestemt jeg har testet noen ganger, hihi.

Men her kommer oppskriften til eh… 1 person?

1 pakke Shirataki nudler

1/2 pakke kjøttdeig stekt med sopp og løk og en tomat/ pastasaus du lager selv

havsalt/ himalayasalt

pepper

curry

chili

2 ss smør

1 ss hjemmelaget krydderolje eller annen olje

1 håndfull grønne bønner

_______________________________

Sånn gjør du

Forbered stekt kjøttdeig med løk og sopp og en tomatsaus/pastasaus

Skyll Shirataki nudlene godt, legg smør og krydderolje/annen olje i panna. Krydre så med salt, pepper, curry og chili i de mengdene du selv ønsker. La det frese noen minutt, nesten som wok. Tilsett deretter kjøttdeigen og la det surre videre noen få minutt.

Kok opp vann, tilsett en teskje havsalt. Når vannet koker legger du bønnene oppi og lar de få et par minutt. Ta de deretter raskt under kaldt vann og tilsett mer salt hvis du ønsker. Bønnene skal bli litt crispy !

Fordel så maten på fat og NYT!

IMG_4376

IMG_4378

IMG_4377

IMG_4381

IMG_4379

Har du en god oppskrift der du bruker Shirataki nudler som du digger? Del den mer enn gjerne

Positive tanker gir positive resultater

4 kommentarer Legg til din

 1. Hanne sier:

  Herlighet så sprek du er! Jeg har fortsatt til gode å klare min første pullup uten strikk, men satser på at treningen etterhvert gir resultater 😀
  Shiratake-nudler har jeg prøvd meg på noen ganger, men dessverre synes jeg ikke konsistensen har blitt bra noen gang.. sukk.. Så bra at du har funnet en variant du liker!

  1. Så hyggelig å se deg her, hihi ! Plutselig får du til pullupsen din Hanne- og så tar du flere 💛! Øvelse gjør faktisk mester- kontinuitet kan være viktig i starten. Jeg har samme opplevelse som deg med nudlene men jeg var mer tålmodog denne gang og lot de stekes lenger i panna, så da ble d jammenmeg utrolig godt 😂- og gjett om jeg ble overraska

   1. Hanne sier:

    Det skal jeg huske på om jeg våger å prøve de igjen 😀

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..