Tren med din egen kroppsvekt- er du sterkere enn du tror?

Kjære alle lesere !

– og da spesielt du som bor i Tønsberg !

Vi vil ha TUFTEPARKEN til Tønsberg. Det hadde vært så fenomenalt, gøy, stilig, bra og digg å fått den hit ! Tenk å kunne dra ned til parken når du vil og utfordre deg selv fysisk og mentalt med venner, familie, bekjente- og å få nye venner og lære og utvikle deg- og å ha det totalt GØY?

Vi trenger minimum 300 underskrifter fra deg som er bosatt i Tønsberg, hvis du vil være så utrolig snill å undertegne (elektronisk) her så blir vi såååååå happy! Da er sjansene store for at det kan la seg gjøre og parken er «vår». Jeg vet det er flere som trodde at dette allerede var i boks, men desverre- ting tar tid og ved at vi får inn 300 gyldige underskrifter (gyldig betyr du som bor i Tønsberg) er kommunen pliktig til å vurdere denne saken !

______________________________________________

Dette er mannen bak TUFTEPARKEN som sprer seg som ild i tørt gress over Norge, Lasse Tufte, @lassetufte på instagram !

Lasse Tufte

Det er så utrolig moro å drive med egenvektstrening- tungt som fy men gud så lett det er å bli bedre- iallefall i starten, haha, og du kan få med deg hele familien! Jeg har sett små supersterke barn til supersterke oldefar og oldemor: det er så utrolig mange sterke, inspirerende, motiverende, sprø mennesker der ute som er helt RÅÅÅÅÅ på dette !

Jeg har mye å lære, mye som skal styrkes opp og øves på når kroppen tillater det, du er hjertelig velkommen til å ta en titt på min instagram. In the mean time, dette er litt av min #calisthenics, #egenvektstrening – historie i bilder (igjen!).

IMG_8155

På vei til stranda på Gran Canaria

IMG_0384

Homefitness- barn, ingen hindring

IMG_0775

På insta- og bloggetreff i Brevik, do kø

IMG_5581

Hjemlige trakter: Ved Sola biblioteket/kulturhuset

IMG_1857

Sterke datteren vår Eline November på skolen

IMG_8659

Min bedre halvdel og meg på Slottsfjellfestivalen 2014, bildet kom i den lokale avisa !

IMG_5697

Utenfor hytta i Sirdal

IMG_0533

Still, homefitness

IMG_0826

På båt tur i Brevik, insta og bloggetreff

IMG_6337

I Tønsbergs skoger

IMG_9003

På hytta i Mandal

IMG_8576

Gran Canaria fun 2014 !

Og til slutt: Lasse Tufte selger bok om Calisthenics, egenvektstrening der han viser og forklarer de beste øvelsene innenfor denne fantastiske idretten ❤ ! Denne boka er på ønskelisten min da jeg for tiden sitter med nesa i hundretusenogførti andre bøker og litteratur for å bli ferdig med Bachelor i sosialt arbeid ! Bok- prioriteringene har rett og slett latt vente på seg !

Positive tanker gir positive resultater

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s