Hjemmelaget LCHF knekkebrød

… in the making. Det er vinterferie i Vestfold denne uka- så da har jeg og datteren min Eline November hentet vår herlige, sprudlende niese og kusine på 4 år for å ha henne her hos oss i et par dager. Kjæresten min har desverre ikke ferie så da får vi jentehygge på dagtid. Mens jentene ser på film og koser seg så får jeg laget LCHF knekkebrød og poste til dere. Tidligere har jeg postet en kjempegod oppskrift av LCHF salte kjeks her.

IMG_4279

Denne knekkebrød oppskriften må være den beste jeg har laget til nå- det kan være en tilfelighet, men jeg tok bare det jeg hadde i skapet da jeg manglet et par nøttesorter jeg trodde jeg hadde, og jeg fikk derfor ikke laget etter den oppskriften jeg hadde tenkt.

Så her er ingredienslista mi:

250 g mandler kjøres i blender eller finhakkes

3, 5 dl solsikkekjerner

2, 5 dl sesamfrø

1 dl knuste linfrø

4 ts havsalt/himalayasalt

2 ss fiberhusk

5, 5- 6 dl vann

Bland alt sammen og la stå i 10-15 min slik at røren får svelle godt. Den er ganske bløt før frøene får trekke. Spre det utover bakepapir på 2- 3 brett. Mine ble litt tykke så da ble det kun 2 brett. Rut opp før du setter dem i ovnen.

Sett på varmluft ca.160 grader og stek i ca.30-45 min. Følg med slik at knekkebrødene får sin sprøe skorpe. Gjerne la de ulike brettene få stå øverst slik at de blir godt stekt. NAM altså ! Tror jeg skal ta enda mer salt neste gang !

IMG_4291

IMG_4290

IMG_4289

IMG_4288

IMG_4287

IMG_4286

IMG_4284

Jeg ønsker dere som har vinterferie en fantastisk deilig, avslappende, morsom og innholdsrik uke- for dere som har vinterferien til gode ønsker jeg også en super uke!

Positive tanker gir positive tanker

2 kommentarer Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..