Egenvektstrening, hjemmetrening, utetrening- allround trening?

… u name it ! For du kan jo faktisk trene hvor du vil, når du vil, med hvem du vil, hvor ofte du vil og og og- listen bare fortsetter. Den nye trenden er egenvektstrening som kalles calisthenics og eller streetworkout. Det er, i mine øyne en helt supereffektiv, herlig, utfordrende, gøyal, utviklende, inspirerende og fantastisk sport ! Jeg tror ikke trend er det riktige ordet- for dette er definitivt kommet for å bli, det er iallefall det jeg tror !

Ahmed ! POW !
Sander ! WOW !

Det florerer av inspirerende mennesker på sosiale medier, folk er rett og slett rå !

Jeg er så heldig å ha fått være med på en calisthenics/ streetworkout workshop via Crossfit Tønsberg – (som jeg selvfølgelig anbefaler dere på det beste å sjekke ut hvis du bor i Tønsberg og omegn) da med Ahmed » Iron Monkey» Kerigo og Sander Bratlie ! For noen fantastiske gutter ! Åh herre ! Får EnErGi bare av å skrive om det ! Det er mye positivt som kan bli sagt om disse gutta i tillegg til at de er rå på trening ! Gå selv inn og sjekk dem ut ! Fikk du foressten med deg at de var på tv her om dagen?

Puls

De er O V E R A L T og jeg heier på dem !

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om workshopen her

Du finner dem på instagram også såklart: @ahmedkerigo og @sanderbratlie_teamphysix !

Det som er så fantastisk gøy med denne form for trening er for det første: Hvor sinnsykt utviklende det er. Alle kan gjøre NOE ! For det andre kan du som nevnt i starten gjøre det hvor du vil, med hvem du vil- kanskje din kjære, dine barn, dine besteforeldre, kollega, tanter, onkler, hvor ofte du vil- bruk fantasien og just do it ! Og lurer du på om du blir sterkere, går ned i fett prosent, opp i muskelmasse, svetter og puster tungt av denne type trening? Svaret er definitivt JA ! Hva du oppnår beror selvfølgelig på flere faktorer men at dette er trening er det ingen tvil om !

Og dere, husk: It´s YOU against YOU !

IMG_5697
På fjellet
På sjøen, det er lov !
På sjøen, det er lov !
På hytta
På hytta

Prøv deg davel- test dine grenser, flytt dem, øv på dem og se verden på en ny måte ! I know I do !

Gutta
Gutta
IMG_0331
Fra workshopen
IMG_0534
Beklager dårlig kvalitet, men jeg syns bildet er så kult

Det er heller ingen hemmelighet at jeg i over alt for lang tid sliter med alderdom! Hahah- neida! Men noen ganger føles det litt som om den har innhentet meg (tror jeg selv) og det har resultert i smertefulle skuldre, spesielt den høyre og overtrente knær. Dette henger nok desverre sammen med flere faktorer- og ikke nødvendigvis at jeg blir eldre? Jeg gjør mitt beste for å bli god nok i kroppen til å få gjøre all den treningen som jeg elsker men jeg innser at ting tar tid- litt av treningsgleden ble faktisk borte da jeg forstod for ca.1 år siden at kroppen min ønsker noe annet enn det hjertet og hjernen min vil, haha !  Men jaggu, i går slo det meg: Jeg har jo en (nokså) frisk venstreskulder- og den skal få kjørt seg ! Gleder meg til å start- gleder meg til å fortsette !

Muscleup
På workshopen: Min første MUSCLE UP EVER ! Med hjelp såklart, men oooooh for en følelse !

Push your limitsTrener du med egenvekt? Hva er dine erfaringer? Del gjerne med meg på instagram @camillayong og hashtagen #positivtfordeg så finner jeg deg !

Positive tanker gir positive resultater

2 kommentarer Legg til din

  1. Sølvi Pippi sier:

    Super artikkel 🙂

    1. Åh, syns du? Nå ble jeg glad herligste Sølvi Pippi ! Gleder meg til å ta bilder og skrive om deg og ditt populære treningsrom i huset, hihi ❤ ! Takk for at du er du !

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..