Er du å finne på instagram?

… da hadde det vært hyggelig hvis du legger igjen profilnavnet ditt så finner jeg deg !

Jeg har to profiler. Det som begynte som en enkel profil med navnet camillayong hvor jeg ikke skulle være offentlig ble til en profil der jeg la ut matbilder. Videre utviklet den seg til mer selfies  , treningsbilder og til slutt treningsvideoer av meg og mitt- med noen innslag av matbilder såklart.

Instagram kontoen min @camillayong
Instagram kontoen @camillayong

Jeg vet at flere av mine fantastiske følgere er der fordi de ønsker å bli inspirert med LCHF/ Keto/ Paleo matbilder- så grunnet litt dårlig samvittighet bestemte jeg meg for å opprette en positivtfordeg_no konto og det føles veldig rett. Denne bruker jeg for det meste til matbilder men også til noe annet som kan relateres til firmaet mitt Positivt For Deg der jeg jobber som kostholdsveileder, treningsveileder og personlig trener- så sånn har det jammenmeg blitt. Bruk gjerne hastaggene #Lchfpå123 og #matmotbetennelse når du legger ut bilder som du tenker passer i kategorien så inspirerer og motiverer vi hverandre med sunn matglede

Instagram kontoen @positivtfordeg_no
Instagram kontoen @positivtfordeg_no

Du er hjertelig velkommen ❤ 

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..