Forelsket i min råsa yoga og treningsmatte

God god ettermiddag kjære dere

Jeg er bare en kjapp tur innom i dag for å vise dere den supre, flotte og gode yogistar treningsmatta jeg er så heldig å ha fått i bursdagsgave. Og se så RÅÅÅSA og fin den er! Mine gavmilde venner Tonje Alice og Kristoffer er eiere av flexfit.no og jeg er den heldige eier av flere produkter de har i nettbutikken sin ❤ !

2015-02-08 20.13.45

Jeg blir glad av farger ! Og å kunne trene hjemme med denne matta er jo bare et superpluss. Nå som jeg har begynt å stretche, tøye og bøye hver eneste dag for å bli mer bevegelig er det gull verdt med en god matte. PS: Jeg har tidligere sagt at jeg anbefaler alle å strekke- da jeg selv aldri har brukt tid på dette. Og gud så gøy det er når man merker progresjon og fremgang etter kort tid. Så fortsett å strekk! Hihi !

2015-02-08 20.15.25
Strekk, tøy og bøy på stuegulvet hjemme mens jeg arbeider eller slapper av og ser på tv.
2015-02-10 07.02.01
Homefitness ! Ikke glem rabattkoden «rr2015» på flexfit.no når du bestiller Rumbleroller
2015-02-10 16.43.53
Mattene finnes i flere farger også ❤

Jeg ønsker dere en super tirsdagskveld- jeg er snart på vei til trening samtidig som MiniMe har turn ved siden av der hvor jeg trener (og er ansatt).

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..