Hvordan gjøre Skyr LCHF- vennlig? Oppskriften er her !

God deilig søndag alle sammen !

SKYR er som kjent det nye tilskuddet som skal være sunt med proteiner, lite fett og karbohydrater. Den inneholder aspartam som jeg ikke er stor tilhenger av, men som flere andre, så tyr også jeg til erstatninger og  SKYR  kan være en av disse. Men for min del så inneholder den for lite fett.  Så da har jeg på en enkel måte gjort den mer LCHF- vennlig ved å tilsette fløte og nøtter/ mandler. Og kansje en liten bit mørk sjokolade attåt? Woopa.

#Lchfpå123 Tag gjerne dine LCHF- bilder med denne hashtagen på min positivtfordeg_no og camillayong instagram hvis du vil være med å inspirere andre til å lage enkle, gode og næringsrik mat- så finner jeg deg !

For min del holdt den meg mett lenger, samt at den ikke påvirker blodsukkeret mitt på samme måte som den gjør når jeg spiser den som den er.

IMG_3726

IMG_3728_______________________________________________________________________

… og så vil jeg selvfølgelig G R A T U L E R E alle mødre der ute med morsdagen i dag ❤ ! Vi er heldige som kan kan feire, markere eller hylle denne dagen litt ekstra.

POWER to all the moms

POWER to all the moms ! Gratulerer med morsdagen <3
POWER to all the moms ! Gratulerer med morsdagen ❤

Postive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..