Treningsfri og treningsglede

God morgen kjære lesere.

I dag har jeg nesten bestemt meg for å ta en dag fri fra trening. All trening.

For tiden har jeg vært flink pike og holdt skulderen min i ro i over 14 dager over flere perioder for å få den til å heale seg. Og jeg tror kanskje det begynner å gi resultater- innimellom. Jeg håper. Jeg krysser fingrene mine. For selve treningsgleden blir litt borte når jeg ikke får jobbet med hele kroppen og gjøre de bevegelsene jeg ønsker. Som dere kanskje husker så elsker jeg type calisthenics/streetworkout/egenvekts trening.

IMG_8157

På Gran Canaria- Valle Marina

IMG_8449

Gran Canaria- Arguineguin

IMG_8659

Slottsfjellfestivalen ! Bildet kom i avisa !

IMG_8927

I Mandal, hytteliv- savner sommer og sol !

IMG_8962

Digger hyttelivet der mulighetene er mange

IMG_9007

Hytta

IMG_9010

Hytta

IMG_0826

Instagram og bloggetreff i Brevik

Og er det noe kroppen trenger for å fungere i den type trening så er det definitivt skuldre ! Så… jeg håper, at om enda noen uker så er jeg bedre enn noen gang. Jeg forsøker for tiden å trene annenhver dag (!) eller enda sjeldnere. Ny øvelse mentalt, hihi.  Jeg tror egentlig at jeg bare har godt av litt treningspause, for så å få en superboost av treningsglede når jeg er back in business  !

Rumpe/lår- øvelser er noe jeg gjør hver uke- og her kommer noen øvelser jeg liker veldig godt:

IMG_3832

A killer- spesielt med ett ben. Utfordrer også core og balanse

IMG_3833

Denne øvelsen tar jeg ofte mellom andre øvelser- enkelt og effektivit

IMG_3834

Ha kontroll på vei ned og på vei opp

IMG_3835

Dype knebøy

IMG_3836

Og opp på tå

IMG_3839

Denne er magisk- Hip thrust i leg extension maskin

IMG_3840

Skviiis rumpa og hold et par sek. AU

Hvilke øvelser gjør du for rumpe/lår?

Positive tanker gir positive resultater

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s