Treningsfri og treningsglede

God morgen kjære lesere.

I dag har jeg nesten bestemt meg for å ta en dag fri fra trening. All trening.

For tiden har jeg vært flink pike og holdt skulderen min i ro i over 14 dager over flere perioder for å få den til å heale seg. Og jeg tror kanskje det begynner å gi resultater- innimellom. Jeg håper. Jeg krysser fingrene mine. For selve treningsgleden blir litt borte når jeg ikke får jobbet med hele kroppen og gjøre de bevegelsene jeg ønsker. Som dere kanskje husker så elsker jeg type calisthenics/streetworkout/egenvekts trening.

IMG_8157
På Gran Canaria- Valle Marina
IMG_8449
Gran Canaria- Arguineguin
IMG_8659
Slottsfjellfestivalen ! Bildet kom i avisa !
IMG_8927
I Mandal, hytteliv- savner sommer og sol !
IMG_8962
Digger hyttelivet der mulighetene er mange
IMG_9007
Hytta
IMG_9010
Hytta
IMG_0826
Instagram og bloggetreff i Brevik

Og er det noe kroppen trenger for å fungere i den type trening så er det definitivt skuldre ! Så… jeg håper, at om enda noen uker så er jeg bedre enn noen gang. Jeg forsøker for tiden å trene annenhver dag (!) eller enda sjeldnere. Ny øvelse mentalt, hihi.  Jeg tror egentlig at jeg bare har godt av litt treningspause, for så å få en superboost av treningsglede når jeg er back in business  !

Rumpe/lår- øvelser er noe jeg gjør hver uke- og her kommer noen øvelser jeg liker veldig godt:

IMG_3832
A killer- spesielt med ett ben. Utfordrer også core og balanse
IMG_3833
Denne øvelsen tar jeg ofte mellom andre øvelser- enkelt og effektivit
IMG_3834
Ha kontroll på vei ned og på vei opp
IMG_3835
Dype knebøy
IMG_3836
Og opp på tå
IMG_3839
Denne er magisk- Hip thrust i leg extension maskin
IMG_3840
Skviiis rumpa og hold et par sek. AU

Hvilke øvelser gjør du for rumpe/lår?

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..