Tid for taco uavhengig av hvilken dag det er ?

… for det er vel lov å spise det man ønsker, når man ønsker det? Hihi, iallefall i mitt hjem. Her kan vi spise taco rett som det er, eller biff på en onsdag med fløtegratinerte grønnsaker (og fløtegratinerte poteter for mine kjære som ikke holder et LCHF kosthold), pannacotta til dessert den dagen jeg får sååå lyst på det eller pizza på en torsdag. Og sånn liker jeg det. Jeg liker å nesten overraske meg selv og min familie med gode, deilige, mettende og næringsrike retter når det passer meg, og når jeg har tid og energi til det.

Taco tid
Taco tid

Så her om dagen var taco på planen !

Jeg hadde lyst på kun taco»salat», altså uten Mama Lupes Lowcarbleflse så da ble det:

  • kjøttdeig med løk og sopp
  • tacokrydder og salsa (kjøpt og betalt og desverre ikke hjemmelaget denne gang)
  • rømme
  • salat
  • agurk
  • paprika
  • jalapenos
  • ost
  • kiwi
  • valnøtter

– eller så pleier jeg å lage guacamole og ha annet av grønnsaker, men dette er jo helt opp til en og hver av dere ❤

IMG_3708

IMG_3714

IMG_3716

Hvordan ser dine tacodager ut?

Og dere, tusen tusen takk for alle bursdagshilsener på facebook og instagram i dag- herlighet, tenk at det har gått 1 år allerede, tiden flyr og flyr og jeg er så heldig å få så mange fantastisk varme hilsener. Jeg har ikke tid til bursdag i dag, men på lørdag samles vi en fantastisk gjeng til hygge ! Det gleder jeg meg masse til ❤

POWER
POWER

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..