LCHF pannacotta er vidunderlig- og litt nytt på bloggen

God morgen kjære lesere og deilig lørdag                                         Inneholder sponsede produkter

På torsdag fikk jeg så utrolig akutt lyst på pannacotta. Det må være den beste desserten som kan lages på ekte LCHF stil, og som smaker det samme- om ikke bedre enn med vanlig sukker, sukk ❤ . Det er også meget enkelt og du trenger kun få ingredienser. Hemmeligheten for om pannacottaen blir like søt og deilig som om den skulle inneholde vanlig sukker, ligger i å prøve seg frem ifht hvilket søtningsstoff du bruker. Ikke for mye og for lite av det. Vanlig sukrin kan i flere tilfeller gi en litt rar ettersmak eller en litt metallisk smak så min erfaring er at den blir bedre med en blanding av tagatesse og sukrin + (pluss) :

IMG_3673

Pannacotta, LCHF style:

6 dl fløte

4 gelatin plater eller 4 ts gelatinpulver oppløst i litt vann

2 ts tagatesse

1 ts sukrin + (pluss)

1 vaniljestang

Legg gelatinplatene i kaldt vann. Kutt så vaniljestengene på tvers og skrap ut frøene (ikke kast stengene). Hell så fløte og vaniljestenger og frø i en kasserolle, sammen med tagatesse og sukrin. Rør innimellom. Du skal ta kjelen av plata før det starter å koke. Ta så ut vaniljestengene og kast dem i søpla. Klem deretter vannet av gelatinen og legg oppi. Rør godt. Sett så kjelen tilbake på plata og la det surre litt (ikke koke) før du heller det over i skåler/glass. La stå og avkjøle 10-15 min. før du setter de inn i kjøleskapet.

La stå minst 2 timer i kjøleskapet og nyyyt enten som den er eller med deilige varme bær til <3. Og dere? Hvem har sagt at dessert og deilig mat bare er forbeholdt helgene? Hihi… ikke jeeeeeeg !

IMG_3674

____________________________________________________________________________

Kan dere se at det er små forandringer på bloggen?

Jeg må bare innrømme at oppsett og bloggforståelse ikke er min sterkeste side. Jeg kan ikke en eneste html- kode så derfor syns jeg at denne blogge plattformen er ypperlig. Likevel er det mye jeg ikke har utforsket enda, men jeg har brukt litt tid noen kvelder å utforsket litt. Jeg tørr ikke være helt vågal, så jeg har gjort små forandringer bare…

Så,  bakgrunnsfargen min har endret seg noe- den var helt hvit før (er litt usikker på om jeg liker hvit best), jeg har forandret litt på menylinjen og lagt ut flere av de sosiale media jeg har, finner du meg? Jeg har også lagt til et slideshow av ulike bilder, hihi det var litt morsomt og hyggelig- samt at jeg har ordnet med instagramprofilene slik at de også kommer nederst på bunnen av innleggene.

Hihi- jeg vet ikke jeg, men kanskje det ble noe bedre? Kom gjerne med tips og idéer for hva som blir renest, enklest og best for dere å se og forstå når dere trykker dere inn på bloggen min ❤ . Som jeg sa, dette er ikke min sterkeste side…

God god lørdag- nå er jeg superklar for å ha 90 minutter spinningmaraton med 2 mannlige kollega på Stamina Gressbanen, Tønsberg, wiiiiii ! Satser på masse energi og trøkk og herlige svette medlemmer !!!!

Før vikartimen jeg hadde på torsdag- litt egenvektstrening er gøy
Før vikartimen jeg hadde på torsdag- litt egenvektstrening er gøy
Superklar for en sprek gjeng !
Superklar for en sprek gjeng !

Positive tanker gir positive resultater

Én kommentar Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.