… og så var helgen her ! Hurra! Hva med en oppskrift på LCHF kokos og mandelmelgrøt?

Kjære lesere                                           Inneholder sponsede produkter

I går ville jeg plutselig ha grøt- jeg er ikke egentlig et grøtmenneske, men da jeg var liten elskeeeet jeg semulegrøt med masse smør, sukker og kanel. Risengrøt var helt ok. Havregrøt har jeg aldri elsket men presset det i meg i ungdomstiden da det skulle være så sunt, hehe ! Men riskrem- nam ! Det er enda den beste desserten jeg vet om- og jeg trodde det var «liksomsunt» siden det var laget av risengrøt… ! Vel… lenge leve kunnskap !

Per dags dato kan jeg si at jeg fortsatt liker smaken av risengrøt og semulegrøt- men kroppen min reagerer desverre dårlig på ris, korn, sukker og melk. Så da er jeg så glad for at jeg har lært meg å lage og å like mandelmel og kokosmel ( Rømmegrøt skal jeg komme med oppskrift på senere, for den er bare Mmmmmm ). Så da slang jeg sammen denne grøten, 1 porsjon, på 1- 2- 3:

IMG_3697

Ingredienser:

1 egg

1 ts sukrin gold (naturlig opprinnelse, gir en fyldig og rund smak, GI på 1) 

2 ts mandelmel (lav Gi, glutenfritt, lite karbohydrater, høy på protein, fiber, vitaminer og mineraler og antioksidanter)

2 ts kokosmel  (økologisk kokos, glutenfritt, fiberrikt)

0, 5 dl kremfløte

0,5 dl vann

1 ss smør eller mer

Til grøten:

Smør

Kanel

Sukrin gold eller sukrin + (dobbelt så søtt som sukker, 0 karbs, påvirker ikke blodsukkeret, 100 % naturlig)

Rør egg og sukrin gold sammen i en liten kasserolle. Tilsett så fløte, vann og smør og rør godt. Til slutt tilsetter du mandelmel og kokosmel og lar grøten bli så tykk som du selv ønsker. Dersom den blir for tykk kan du bare tilsette noe mer væske eller dersom den blir for tynn kan du tilsette noe mer mandel -eller kokosmel.

Når grøten er ferdig, ta på en diger smørklatt, noe mer sukrin og tilsett deilig kanel. Voilá, på 1-2-3.

Nyt !

Når du bruker rabattkoden

IMG_3696

___________________________________________________________________________

I går var jeg så heldig å få være vikar på en spinningtime igjen- jeg har vært en del opptatt med skole og jobb og skole og jobb i det siste så jeg har ikke sagt ja til så mange timer på treningssenteret. Men gud så gøy det er ! Virkelig ! Å få være instruktør med så flotte medlemmer er bare en fantastisk opplevelse ! På lørdag skal jeg, sammen med to av mine mannlige kollega ha spinning maraton- 90 min trøkk ! Gleder meg masse ! Jeg skal ha de siste 30 min- WUUUUHUUUUUU ❤ ! Kommer du?

IMG_3707
Sjefs- sykkelen, haha ! Her kan jeg sitte og få medlemmene til å gjøre akkurat det jeg vil (hihi) !
IMG_3681
Litt #calisthenics #egenvektstrening showoff for kamera før timen
IMG_3686
And one from the side

Jeg ønsker dere en super fredag og en deilig helg ❤

Positive tanker gir positive resultater

2 kommentarer Legg til din

  1. Tusen takk for at du deler oppskriften! Jeg er veldig glad i smørgrøt, men spiser det ekstremt sjeldent. Oppskriften din fanget min interesse da den er laget med litt sunnere varer, noe jeg setter pris på! Ut i fra bildene å dømme ser grøten både fristende og god ut, så den må jeg prøve en gang 🙂

    God helg!

    1. Bare hyggelig Tiril og tusen takk for positiv og god tilbakemelding 😉 Jeg liker grøten veldig godt, så prøv deg litt frem. Den er veldig mettende og blodsukkeret vil ikke stige på samme måte som med vanlige melke- ris og havregrøter

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..