Hjemmelaget deilig krydderolje

…. mmmm det høres jo nesten magisk ut !

IMG_3516

Om ca. 3 uker er jeg den glade eier av denne hjemmelagede fargerike krydderoljen. Jeg skal bruke den sammen med smør i steking for å få litt ekstra piff og smak. Jeg skal teste den på salat og grønnsaker, jeg skal marinere både rødt og hvitt kjøtt med den. Kanskje til og med blande den med smør og smøre på deilige osteboller?

Har du noen tips for andre bruksområder, jeg tar hjertelig imot !

Her kommer oppskriften slik jeg har prøvd den- og jeg må bare få takke min fantastiske svigerinne Hege for tips og ingrediensliste. Du er dyktig Hege- tusen takk, jeg kan nesten ikke vente til olja er ferdig, hihi ❤ !

1 liter rapsolje

2-3 ferske chili

1 kinesisk hvitløk

Fersk basilikum

Slik gjør du: kutt chili (ikke ta ut frøene) og hvitløk noe og tilsett i oljen- legg så til ferske basilikumblader. Hell det over i flotte norgesglass og sett i kjøleskapet i 3 uker. Vend på glasset nå og da.

IMG_3514

IMG_3515

IMG_3517

Ser så flott ut i kjøleskapet også sammen med min daglige dose aloe vera juice og kaldt vann

IMG_3519

Lager du egen olje? Hva har du av ingredienser, del gjerne med meg og de andre leserne

Jeg ønsker dere en fortsatt flott tirsdag

Positive tanker gir positive resultater

3 kommentarer Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..