For en helg- gammelt blir nytt

… gud så gøy å endelig tørre å ta frem snowboardet igjen. Det har ligget nedstøvet i over 14 år. Hjelpes ! Det er flere grunner til at det ikke har vært i bruk men vet dere: Bedre sent enn aldri ❤ ! Nå må jeg bare bli både tryggere og teknisk dyktigere, men moro er det uansett og jeg kan bytte mellom slalom og brett !

IMG_3591

Helgen på Norefjell har vært perfekt. Nydelig «påskevær både lørdag og søndag i bakken. Hygge og moro med nye og gamle venner. Deilig mat, latter og moro !

Klar for en herlig dag i bakken
Klar for en herlig dag i bakken
Se på det været og føre !
Se på det været og føre !
Kjæresten min og meg- superfornøyde
Kjæresten min og meg- superfornøyde
#selfie
#selfie

(Jeg har en video og to- en der jeg tryner, en der jeg kjører for første gang på 14 år- men siden jeg bytta mac så får jeg ikke lastet opp/ lagt ut videosnutt her på wordpress. Er det noen kyndige wordpressere der ute som kanskje kan hjelpe meg? Jeg får ikke googlet det heller- da det kommer opp annen info enn den jeg trenger).

Ønsker dere en fantastisk mandag !

Positive tanker gir positive resultater

Én kommentar Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..