Torsdagsbliss

God morgen kjære lesere

Jeg titter bare innom en kjapp tur for å ønske dere en herlig torsdag. Jeg er straks på vei til klinikken en tur! Denne uka har vært stappfull. Jobbstart på Barn og Familie Kiropraktorsenter hvor du kan bestille time her, viktige gjøremål og ting som må gjøres. Og da går tiden fort fort fort ❤ !

I morgen er det fredag allerede og jeg gleder meg litt ekstra. Det blir nemlig hyttetur med vennepar, både ukjente og kjente på Norefjell! Slalom, snowboard, moro og hygge. Jeg har det samme (GAMLE) snowboardet som jeg kjøpte da jeg var ungdom. Ikke mye brukt, men gud, nå skal jeg ta det med meg- spørs om jeg tørr bruke det da, haha!

Gleder meg !

Torsdagsmorgenen startet hos meg 05.45 i dag hvor jeg kom meg ut i stua og satt meg på spinningsykkelen for å få i gang kroppen! 30 min spinning mens Netflix står på og musikk i ørene. Helt innafor ! På tide å kommeg seg opp og i bevegelse. Kaffe med kokosolje og fløte er inntatt, ordning med søknad til støtte for utdanning og litt regnskap er unnagjort. Torsdagsbliss ❤ !

Gårsdagens bilde fra meg;

Staret dagen med litt risting og shaking på Vibro X- moro!
Staret dagen med litt risting og shaking på Vibro X- moro!

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..