Positivt For Deg- og positivt for meg !

God morgen kjære lesere

IMG_3430

I skrivende stund sittter jeg på kontoret mitt på klinikken. Min første offisielle arbeidsdag som kost- og treningsveileder på Barn og Familie Kiropratktorsenter på Kilén i Tønsberg ! Wiiii, for en fantastisk lykkefølelse ❤ ! Det har gått så fort, jeg fikk tilbudet rett før jeg skulle dra på juleferie til familien min – og vips så var avtalen i boks ! … og nå sitter jeg her- hurra !

IMG_3432

IMG_3434

Jeg jobber under/sammen med Barn og familie kiropraktorsenter men er likevel selvstendig med mitt firma Positivt For Deg som tilbyr kostveiledning, treningsveiledning, personlig trening og tilpassning, foredrag osv. Jeg er fortsatt nokså nystartet selv om jeg har holdt på siden slutten av 2012- så jeg er åpen for både forslag, samarbeid og annet. Dette er jo bare gøy og spennende og utviklende.

2015-01-15 17.52.46
Nye visittkort
2015-01-15 17.52.23
Kanskje du finner et kort?

Jeg har noen baller i lufta og jeg har skjønt det sånn at det er forvirrende for flere, haha. Ved siden av har min venninne, Tonje Alice og meg trening for nybakte mødre og gravide, under navnet Funksjonell Energi  i Horten der vi har fokus på trening, sosialt samvær, samspill og tilknytning med barnet og magen. Tonje Alice er blant annet utdannet barnevernspedagog og instruktør- og skal nå ta kurs i babymassasje og være en del av teamet i Barn og Familie Kiropraktorsenter. Jeg blir ferdig utdannet sosionom i mai (JIPPIIIII) og kan da satse for fullt med Positivt For Deg. Ved siden av er jeg fortsatt instruktør på Stamina Gressbanen i Tønsberg.

Jeg måtte jo teste ut Vibro X som står inne på kontoret mitt- den var tilgjengelig for meg og var her fra før:

IMG_3424

IMG_3426Så da har dere fått et lite innblikk i klinikken.

Må ikke glemme matboksen: Deilig eggeommelett, agurk og brokkoli ❤

Lunsjboks
Lunsjboks

Jeg ønsker dere en super uke- for min del blir den travel, innholdsrik, morsom og gøyal!

Positive tanker gir positive resultater

2 kommentarer Legg til din

  1. Å så moro Camilla! Grattis! Ser lekkert ut og veldig kult at du jobber med kiropraktorer!!!
    Lykke til videre, er morsomt å følge med deg 🙂

    Klem fra melissa

    1. Ja jeg er veldig takknemlig og glad for dette samarbeidet Melissa- du kjenner jo Anna – eller vet hvem hun er også? Og Aleksander kjenner henne ? Morsomt med liten verden ! Tenk at jeg skulle få så innsikt i koropraktikk- jeg som aldri har brukt det. Hihi. Tusen takk for gode ord.

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..