Livet !

Kjære lesere

Vi er allerede over halvveis i januar 2015. Herlig ! Jeg har vært 4 dager på skole i Oslo og hatt en skikkelig hyggeuke med en klassevenninne. Vi har skravlet og skravlet, vi har gått på beina til skolen for å få en frisk start på skoledagen (ca.60 min) og bare nyte. Det er så utrolig beroligende. Da jeg skulle starte på skole i Oslo for snart 4 år siden så var jeg desverre ikke noe fan av å skulle farte i en storby (selv om jeg er fra Stavanger så er det heeelt andre forhold i Oslo. Trikk, T-bane og busser som går hvert 2-3.minutt eksisterer ikke der nemlig… ).

Men da jeg hadde kommet meg vel frem i leiligheten jeg fikk låne i Hegdehaugsveien- og jeg begynte å bevege meg mot Diakonhjemmet- ja da var jeg allerede solgt. Det var en sånn fantastisk herlig følelse- frihet og lykke på en morsom måte. Jeg må bare innrømme at jeg kan være og er ganske lat. Da jeg bodde i Stavanger og her jeg bor nå, i Tønsberg er jeg ikke flink til å bruke beina- ei heller sykkel. Jeg kjører! Avstandene til det ene og det andre er anderledes, samtidig som tidsklemma tar meg. Det er ikke like «morsomt», spennende eller folksomt langs gatene her heller, haha !

Vi koste oss med deilig mat- jeg fikk ikke tatt bilder av minipizzaene vi lagde eller den deilige desserten med vaniljekesam og bær. Vaniljekesam inneholder litt for lite fett for min del- men gud så godt. Jeg helte litt fløte i for sikkerhetsskyld ❤

Deilig ovnsbakt kylling og grønnsaker :

Du trenger:

Kyllingfilet

Salt og pepper

En boks Creme Fraiché

Tre dl fløte

Sopp

Purreløk

Løk

Fetaost (brukte ca. et halvt glass)

Blomkål

Brokkoli

Paprika

Stek kyllingfilet på begge sider og krydret med salt og pepper.

Legg dem i form, hell på creme fraiché, litt fløte, sopp, purreløk og fetaost

Kutt opp brokkoli, blomkål, løk og hell fløte over.

Inn i ovn på 200 grader ca. 20- 30 min. Rør gjerne litt rundt innimellom sånn at det ikke brenner seg på toppen.

Pynt med frisk paprika når maten er servert

Nyt

IMG_3333

IMG_3334

IMG_3335

En av dagene ble det, som nevnt over minipizza- da hadde vi paprika, agurk, cashewnøtter og rømme som tilbehør. Nam !

IMG_3360

Noe jeg gleder meg til når vi får hus, er å få større plass- større plass til å gjøre turning, calisthenics og annen trening- hjemme! Jeg ønsker meg så mye, haha ❤ ! Gleder meg til det går i oppfyllelse !

IMG_3366
One legged L- sit, one legged squat, pistol squat, ettbens knebøy ! Kjært barn har mange navn !
IMG_3353
En liten godnattflex !

Jeg ønsker dere en fantastisk fin uke!

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..