Colour me happy

… G O D M O R G E N kjære lesere …

Her om dagen var vi en ettermiddag på skøyter ! Det var virkelig kjekt, deilig og koselig å komme seg ut på isen igjen etter i fjor som var en dårlig skøytesesong. 2 spente, glade 10 åringer, meg og mannen ❤

Den lille Minifamilien min (vi er tre) har nå iallefall 2 aktiviteter vi kan gjøre sammen på vinteren: Skøyter og slalomski. For i fjor investerte vi i slalomski til alle mann og i år har vi fått tak i gratis dagskort til oss selv, noen vennepar og flere barn via Åpen Bakke. Vi drar derfor til Norefjell den 18. januar og skal koooose oss hele dagen- krysser fingre og tær for at værgudene er med oss med masse deilig snø og sol sol sol ❤ !

Er det flere som har fått med seg dette?

IMG_3203

Her om dagen tok jeg et bile av min nåværende ketose tilstand- og så la jeg på et filter, måtte få frem de freshe fargene på treningstights og singlet. Farger gjør meg så glad og kan gjøre så mye med humøret syns jeg- og farger er flott. Men jeg er også av de som ofte ender i mer grått, svart, brunt- … a little bit safe maybe ? Fun med filter, hihi !

IMG_3212I går kveld var vi på Juletrefest på skolen til datteren min der vi går i fakkeltog gjennom skogen, folk kan ta med seg kakerester fra julen som blir satt på bordet ute- barna går gærne og kaster seg over, haha. Vi går rundt juletreet og synger sanger vi kan og sanger vi ikke kan (så godt)- så er det julenissesangen og nissen kommer. Perfekt ❤ ! Så drar vi hjem og slapper av…

Beste kjæresten og minime <3
Beste kjæresten og minime på 10 år ❤

I dag er det fredag dere- jeg gleder meg til helgen! Gjør du?

Positive tanker gir positive resultater

 

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..