Mandagens oppskrift på deilige, energiske hjertesjokolader

Kjære lesere

Her kommer oppskriften jeg lovte dere på de morsomme, deilige, sunne, energiske hjertesjokoladene jeg laget før helgen! Sjokoladehjerter fulle av (!) viktige vitaminer og mineraler, og aminosyren L-arginin! Jeg ble så inspirert av min supervenninne Camilla (treningsfrue.no/ snuppa32) da hun lagde sine sjokoladehjerter ❤ !

I går samlet det seg en herlig gjeng jenter hos meg ! Jeg elsker å skravle, elsker å le, elsker å være sammen med venninner, stifte nye bekjentskaper, se at andre blir kjent- for jøjemeg så mye vi mennesker har å snakke om ! Uansett ! Haha ! Business kom i andre rekke- men det her sååå helt i orden. Mat er viktig også- og spesielt deilig er det når det gjør deg mett, smaker godt, ser godt ut, er enkelt å lage- og er fullt av sunne næringsstoffer (og noe søtning !)

Sukkerfritt, glutenfritt og melfritt
Sukkerfritt, glutenfritt og melfritt

Her kommer oppskrift på sjokohjertene som smaker fortreffelig ! Og som en kompis sa da han var innom igårkveld for å kjøpe en boks med Argi +, «oiiii, det må være de beste sjokoladene jeg har smakt»- hahah ! Jeg digger han !

IMG_2671

Du trenger:

2 sjokoladeplater 70 % PREMIUM (valgfri smak såklart. Jeg lagde også av Premium havsalt og pekan, og i dag skal jeg teste Premium chili)

4 scooper med Argi + pulver (Dette kan du bestille hos meg her eller ta kontakt via mail: positivtfordeg@gmail.com)

Og noe å ha sjokoladene i- denne er av silikon og da er det enklet å presse dem ut når de er ferdig.

Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett Argi +, rør rundt og fordel sjokoladen i formene.

Sett så i kjøleskap til de er ferdige, ca. 1- 2 timer

IMG_2675

IMG_2673

IMG_2679

2014-12-14 09.58.53

Ostebollene er mettende, deilige og enkle, oppskrift finner du i et annet innlegg jeg har her.

Brente mandler har jeg ikke lagt ut oppskrift på enda gitt, så det kommer senere

Karameller/ fudge finner du her

Salte mandler finner du her

Peppermynte kuler med sjokoladetrekk kommer også senere

Jeg ønsker dere en fantastisk uke- for min del sitter jeg med årets siste eksamen i sosionom før jeg skal ta fatt på bachelor på nyåret. Jeg kan nesten ikke tro at jeg snart er ferdig med 4 år som student, wiiiiii ! Og for dere som skal feire jul og gleder dere- det er jammenmeg ikke lenge til nå ❤ !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..