Me- time i hjembyen Stavanger !

Hei kjære lesere

I går ankom jeg Stavanger/Sola 15.30 etter å ha vært på togreise i ca.8, 5 t. Jeg skal ha litt me- time i hjembyen min. Det blir utrolig hyggelig. Jeg skal prioritere å være sammen med familie, venner og bekjente nå før jul. Mine kjære beloved ones er hjemme i Tønsberg og holder fortet og hverdagen ! Hovedgrunnen til at jeg tok meg en tur til mine foreldre er fordi jeg ønsker å få med meg en Produkt- og velværekveld, inspirasjon med Forever teamet mitt som helt tilfeldig faktisk er her i min hjemby !

My view right now: (PS: Stavanger skuffer aldri værmessig: Sol, regn, snø, sludd og en hel masse vind! Alt på en gang ! Alt inennfor få timer, haha!)

IMG_2524

IMG_2523

Vel, når man er i gamle trakter er det alltid utrooolig gøy, løje og herlig å møte bestekompisen min igjen til en fest ! Så her kommer noen bilder fra gårsdagens festligheter:

IMG_2493
Litt selfie bilder jah… ! Klar for en hyggelig kveld !

 

IMG_2491
… just flex !

 

IMG_2527
Bestekompis! Verten stille opp!

 

IMG_2506
Kan dere se Ullandhaugstårnet med julelys i bakgrunnen?

Litt show off måtte vi jo få til! To store gutter/menn må da klare å holde meg oppe? Vel… ! Dette ble resultatet. Uklare bilder, men latter og moro! PS: Mr. Løland til venstre er lillebror til Mr. Løland til høyre! Fantastisk !

IMG_2516

IMG_2515Og så… kveldens kjendisbildet får bli med:

IMG_2525Jeg ønsker dere alle en fantastisk fin 2.søndag i advent.

Positive tanker gir positive resultater

 

 

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..