F r e d a g

Kjære lesere                               Inneholder sponsende produkter

I skrivende stund sitter jeg i stua og prøver å tenke at jeg skal slappe av- det har jeg tenkt i flere timer, haha. Men i stedet så gjør jeg andre ting som ikke får kroppen til å slappe av- eller hjernen for den slags skyld.

Likevel er jeg kjempeglad for at det er fredag og helgen er her. Jeg tenkte at jeg skulle innom for å vise dere de tøffe- og også utrolig gode (trenings) strømpene jeg har vært så heldig å få teste ut fra min samarbeidspartner flexfit.no! Disse er vanlige strømper, uten kompresjon, men de sitter utrolig tett inntil leggene likevel. Det er noe tykkelse i dem, men det er ikke ubehagelig å trene eller svette i dem heller. Du finner mange ulike sorter på nettsiden deres som jeg har linket til over, og de er, etter min mening veldig rimelige til en pris av 149 ,- pr. par (og jeg syns alt er dyrt!).

I tillegg er det one size, fits all !

Her kommer noen bilder:

IMG_2085

IMG_2020

IMG_1690

Jeg ønsker dere en fortreffelig helg alle sammen

Positive tanker gir positive resultater

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..