Kokos og – mandelmel grøt uten melk, sukker og gluten

Reklame

Kjære lesere

Jeg lovte noen av dere oppskriften på kokos og- mandelmelgrøten jeg la ut på den ene instagramprofilen min; positivtfordeg_no min tidligere i dag. Enkel og god grøt som en erstatter der det ellers er tilsatt mye sukker, gluten og melk.

Ved å bytte ut fløte med kokosmelk/mandelmelk og smør med ghee/klarnet smør blir denne grøten enkelt melkefri <3. For de som ikke tåler egg kan man bare droppe dette.

Oppskrift

2 egg

2 ts sukrin gold  / kokosblomstsukker

0,5 dl vann eller litt mer ved behov

0,5 dl fløte/ kokosmelk/ mandelmelk

50 g smør/ ghee

2 -3 ts kokosmel

2 -3 ts mandelmel

1 ss kollagen for de som ønsker dette ( Kollagen er blant annet godt for hud, hår, negler og tarmen din = helsa di)

Slik gjør du: Rør egg og sukrin gold/kokosblomstsukker sammen i en kasserolle. Tilsett smør/ghee, la det smelte, tilsett så vann og fløte/kokosmelk, før du deretter tilsetter kokosmel og mandelmel. Rør om og la det tykne til ønsket konsistens. Blir den for tykk kan du spe med vann eller fløte/kokosmelk.

Når den er ferdig, tilsett en deilig smørklatt/ghee, ceylon kanel og sukrin gold/kokosblomstsukker etter ønsket mengde.

Bruker du koden: positivtfordegFunksjonellmat.no får du 10 % rabatt på ditt totale kjøp.

IMG_1880

IMG_1882

GOD HELG ! Denne helgen blir vår lille- store prinsesse 10 år ! Tenk at det er 10 år siden jeg ble mamma! Eline November ble født 5 uker før tiden- like utålmodig som jeg var. Jeg var 23 år og syns vel egentlig at jeg var gammel, haha. Lite visste jeg da- men jeg hadde venner fra gammelt av som allerede hadde vært mamma et par-tre år, så ja, jeg følte kanskje at det var på tide.  Jeg kan nesten ikke tro det- herlighet så tiden flyr og snart er hun vel både tenåring og konfimert- for så å være voksen ! Haha ! Herlig!

Bildet på sykehuset, 2.november 2004!
Bildet fra sykehuset, 2.november 2004!

Vel, nå er det å sitte å vente på mannen som skal hjem fra jobb og ungene som kommer løpende på døra for å skremme livshiten ut av meg- HAPPY HALLOWEEN !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..