Lchf kokos og – mandelmel grøt og bursdagshelg

Kjære lesere og god deilig fredagsettermiddag                                               Inneholder sponsede produkter

Jeg lovte noen av dere oppskriften på kokos og- mandelmelgrøten jeg la ut på den ene instagramprofilen min; positivtfordeg_no min tidligere i dag. Enkel og god grøt som erstatter grøter der det er tilsatt mye sukker, melk, risgrøt/semulegryn/havregryn for oss som reagerer negativt på dette.

Oppskrift

2 egg

2 ts sukrin gold 

0,5 dl vann eller litt mer ved behov

0,5 dl fløte

50 g smør

2 -3 ts kokosmel

2 -3 ts mandelmel

Slik gjør du: Rør egg og sukrin gold sammen i en kasserolle. Tilsett smør, la det smelte, tilsett så vann og fløte, før du deretter tilsetter kokosmel og mandelmel. Rør om og la det tykne til ønsket konsistens. Blir den for tykk kan du spe med vann eller fløte.

Når den er ferdig, tilsett en deilig smørklatt, kanel og sukrin gold etter ønsket mengde.

Bruker du koden: positivtfordegFunksjonellmat.no får du 10 % rabatt på ditt totale kjøp – nå før jul er jo dette superdupert !

IMG_1880

IMG_1882

GOD HELG ! Denne helgen blir vår lille- store prinsesse 10 år ! Tenk at det er 10 år siden jeg ble mamma! Eline November ble født 5 uker før tiden- like utålmodig som jeg var. Jeg var 23 år og syns vel egentlig at jeg var gammel, haha. Lite visste jeg da- men jeg hadde venner fra gammelt av som allerede hadde vært mamma et par-tre år, så ja, jeg følte kanskje at det var på tide.  Jeg kan nesten ikke tro det- herlighet så tiden flyr og snart er hun vel både tenåring og konfimert- for så å være voksen ! Haha ! Herlig!

Bildet på sykehuset, 2.november 2004!

Bildet fra sykehuset, 2.november 2004!

Vel, nå er det å sitte å vente på mannen som skal hjem fra jobb og ungene som kommer løpende på døra for å skremme livshiten ut av meg- HAPPY HALLOWEEN !

Positive tanker gir positive resultater

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s