Høst og vintermørket med Morild Norway på hue

God formiddag kjære lesere                                                             Sponsede produkter

Nå som høstmørket og vintermørket har tatt over vårt lille land syns jeg det er så viktig å huske på refleksen. Senest i går, da jeg kjørte til et sted i Buskerud for å ha et foredrag på et lite sted som heter Hvittingfoss ble jeg ganske skremt. Klokka var ikke mer enn 17.00 da jeg så en mann gå ned til veien i mørket- jeg oppdaget han såvidt pga gatelyktene. Han hadde tatt på seg den gule vesten- men vet dere hva? Den må ha vært gammel- for den lyste ikke i det hele tatt da bilene kjørte forbi. Jeg var i motsatt kjørefelt og bilen som kom ved siden av denne karen kan umulig ha sett ham- for han svingte ikke unna! Herre, jeg fikk hjertet i halsen !

Så, refleks er kjempeviktig! Men det er også viktig å sjekke om refleksen du har på deg faktisk fungerer!  Refleks redder liv !

Jeg har vært så heldig å ha fått meg en fantastisk lue fra Morild Norway! Se bare her,

IMG_1840

IMG_1838

IMG_1839

Dere ser det dere også? Så fantastisk genialt ! Den har REFLEKS- garn i seg og lua lyser opp i mørket ! På dagtid kan du ikke se disse refleksmønstrene med det samme. Lua er deilig, god og varm å ha på seg. Også ser den jo FRESH ut? (Min datter kommer til å stikke av med lua, så jeg må nok til innkjøp av en ekstra!) Luer, skjerf og vanter finnes i flere varianter! For en perfekt julegave, bursdagsgave, venninnegave, kompisgave, kjærestegave… ja, u name it!

Alle trenger vi noe godt og varmt, flott og fint- og ikke minst funksjonellt nå i mørket!

PS: Jeg må takk min tidligere Folkehøgskolevenninne som gjorde Morild Norway mulig sammen med sin mann og venninne! Hurra ! PS: Gratulerer som Årets Sørlandsbedrift, såklart stemte jeg på dere ❤ ! Og Øyvind: Tusen takk for lua !

Har du funnet frem refleksen?

Positive tanker gir positive resultater

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..