En energisk men sliten kropp?

Herlig fredag kjære lesere

Har du opplevd en kropp som er full av energi, men som likevel sier i fra at du kanskje trener litt ofte og mye, samtidig som du har en travel hverdag? Jammen tror jeg at dette er definisjonen på min kropp for tiden. Og det spennende med det er at jeg faktisk klarer å LYTTE til kroppen- og samtidig være utrolig tilfreds med det.

Å skulle utvide firmaet mitt Positivt For Deg ved å blant annet implementere de fantastiske produktene fra Forever, samtidig som jeg går siste året på sosionom- og har familie, venner og trening på planen- så ser jeg viktigheten av å lytte til kroppen både mentalt og fysisk.

De siste ukene siden sist jeg blogget har det skjedd mye moro og positivt (for meg, hihi)- og jeg gleder meg bare til fremtiden og hva den nå måtte bringe med seg. På bildet under ser dere en av mine utlånsbokser som jeg har lånt bort til et par av mine naboer med produktene fra Forever:

Utlånsboks med Heat, Propolis, Gelly, Hand and face, samt prøver på tannkremen vår (uten fluor) og massasjekremen MSM
Utlånsboks med Heat, Propolis, Gelly, Hand and face, samt prøver på tannkremen vår (uten fluor) og massasjekremen MSM

Det er så mye jeg kan si om disse produktene, men jeg lar det være med dette for nå- ta gjerne en titt på siden min og send mail eller melding eller kommenter her dersom du har konkrete spørsmål.

Min 33 år gaaaamle kropp har sagt i fra i mange år at det kanskje hadde vært på tide å ta det litt roligere, eventuelt finne nye treningsmetoder, øvelser osv- men ofte så gjør man det ikke før man MÅ! Se her- jeg tipper at dette ikke er en særlig riktig eller elegant utførelse av det som skal være en slags yogaøvelse/posisjon. Jeg fikk en utfordring på min instagram profil camillayong men her har jeg så mye forbedringspotensiale at jeg nesten ikke vet om det er håp engang. Hahaha !

Lavkarbo knekkebrød med kun 3,38 g karbs pr. 100 g.

Min venninne og skolevenninne har tipset meg om disse lavkarboknekkebrødene! Og nam så gode de er ! You find them at Rema 1000 i hylla der de har glutenfrie bakevarer. Tro meg… det tok meg mange uker å finne de FORDI jeg lette på feil sted (og hadde gitt opp håpet !)

IMG_1632
Lavkarbo knekkebrød med kun 3,38 g karbs pr. 100 g.

Dagens herlige økt: Endelig fikk jeg brukt knær og hoppet ! Desverre er det noe galt når jeg skal legge ut video her så jeg måtte bytte den ut. Men dersom du ønsker å se en 15 sekunders snutt kan du se den her

IMG_1671

IMG_1677

Jeg ønsker dere en fantastisk helg !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..