… travle dager sier du?

Kjære lesere.

… ja litt travelt. Med skoleoppgaver på rekke og rad som skal leveres, trening, familie og business- ja da blir det merkelig nok ikke tid til alt man ønsker. For ikke å nevne å skulle overse det som BURDE gjøres i husholdet men som LETT overses- kjenner du deg igjen?

VELKOMMEN OKTOBER, herlighet, nå er det jammenmeg ikke lenge til jul heller! G Ø Y! Og når julen er over, ja da er det bare forberede seg og glede seg til sommeren, eller?

Vel, i dag må jeg JUBLE! Endelig har jeg klart å lever den første av mange skoleoppgaver som skal leveres i år. Denne har jeg virkelig utsatt! Men hadde så utrolig lyst å bli ferdig før tiden. And I did 😉 5 dager før tiden betyr 5 dager mere » fri» på meg, før jeg starter opp med de andre oppgavene. HURRA!

Jeg ville bare stikke innom og si hei, og legger ved noen bilder av de seneste dagene: NYT resten av uka- straks helg vet dere ❤ !

På besøk hos min fotograf venninne i Sandefjord der hun hadde et album med tidligere bilder av min Minifamilie
På besøk hos min fotograf venninne i Sandefjord der hun hadde et album med tidligere bilder av min Minifamilie
Tekos på kvelden- viktig å iallefall prøve å slappe av
Tekos på kvelden- viktig å iallefall prøve å slappe av
Familyfun en herlig høstdag
Familyfun en herlig høstdag

Positive tanker gir positive resultater

Følg meg gjerne på instagram: @camillayong & @positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..