Forever Positivt For Deg, min (nye) business!

Hei kjære lesere.

Herlighet, nå syns jeg det går fort fremover… jeg blir litt skremt og stresset, men selvfølgelig også utrolig-super-mega-giga-glaaad og motivert. I dag fyllte jeg villkårene for å få min egen hjemmeside i Forever Living sin business. Wiiii!

Skolearbeid får vente til min gode skolevenninne Sandra kommer innom. Sjekk ut bloggen hennes «Fight like a tiger»

Mat får vente, heldigvis dør jeg ikke av sult eller sliter med lavt blodsukker lenger! Ære være mitt kosthold «karbolett med mye fett».

I de tidlige morgentimer har jeg brukt noen timer på å sette sammen hjemmesiden sånn jeg ønsker å ha den- ut i fra de valgmulighetene som finnes der- gud så gøy! Ta gjerne en titt… og gi meg også gjerne konstruktive tilbakemeldinger, hihi. Den er nok ikke helt ferdig, men den er likevel publiserbar tenker jeg.

Videre nedenfor presenterer jeg noen av produktene vi har hos oss med en liten beskrivelse. Takk for at du tar deg tid til å titte.

Skærmbillede 2014-09-24 11.58.45
http://myaloevera.no/foreverpositivtfordeg/nb/start/
http://myaloevera.no/foreverpositivtfordeg/nb/start/
Argi + er et kosttilskudd med viktige vitaminer, mineraler, antioksidanter og aminosyren L-arginin. Jeg tar denne for overskudd og energi, men også for å bedre søvnkvaliteten og for å roe ned når jeg er superstressa
Vårt makeup sortement som har aloe veras gode egenskaper, samt andre planteekstrakter med hudpleiende godtgjørelse.
Vårt makeup sortement som har aloe veras gode egenskaper, samt andre planteekstrakter med hudpleiende godtgjørelse.
Vinterpakken
Aloe Lips er et lite lommeapotek. Uten vann, mot små sår og myggstikk, tørre lepper og neglebånd. Propolis er naturens eget antibiotika, samt at det er en kuldekrem uten vann. For problemhud og den legger seg som et fint lag utenpå huden og beskytter mot bakterier og virus. Heat er stive muskler og ledds beste venn. Vondt i hode? Smør litt på tinningene og i nakken. 
I går skadet jeg håndleddet mitt ordentlig på trening. Jeg sprayet med Aloe first da denne bl.a fungerer istedetfor ispose. For så å smøre med Heat for vonde muskler og ledd.
I går skadet jeg håndleddet mitt ordentlig på trening. Jeg sprayet med Aloe first da denne bl.a fungerer istedetfor ispose. For så å smøre med Heat for vonde muskler og ledd.

Skolearbeidet fikk litt oppmerksomhet i stad- men både Sandra og meg er enige om at alt annet er mye kjekkere enn skoleoppgave akkurat nå. Jeg ønsker deg og din en fortsatt fin onsdagskveld. Jeg gleder meg til skravlebesøk !

Positive tanker gir positive resultaterKommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..