LCHF sjokolademuffins & herlig businessmøte i hjemmet

Kjære lesere.                                                                                            Delvis sponsede produkter

I går bestemte jeg meg for å igjen teste ut den gode sjokoladekakemixen til Funksjonell mat, men jeg ønsket en liten vri og gjorde så det. Minime ville være med og hjelpe til- noe hun selvfølgelig fikk lov til. Jeg elsker at denne mixen ikke inneholder vanlig sukker og soya. Den har (desverre) noe hvetemel så de med gluten allergi og cøliaki kan desverre ikke spise denne.

Så da ble oppskriften:

1 pose sjokoladekakemix

3 egg

2 dl vann

1, 5 dl smeltet smør

3 ss rømme

2-3 ss kanel (NAM!)

Rør sammen – og fordel i muffinsformer. Sett inn og stek i ca.25 min ❤ !

IMG_1077

IMG_1078

IMG_1082

 

Grunnen til den store bakegleden på en mandagskveld var fordi jeg skulle få besøk av 3 flotte damer tirsdagsformiddag; min nåværende samarbeidspartner og kollega Tonje Alice,  min beste venninne Maria- og flotte Ayeh som jeg møtte for første gang i dag ❤ ! Vi skulle møtes for å snakke  buisness og det Forever kan tilby, samt se på og teste noen av produktene. Herlig!

Jeg gleder meg bare til fortsettelsen. Sjef i eget liv får en herlig klang ! Elsker produktene jeg for tiden bruker og som jeg er veldig fornøyd med: avokado håndsåpe, shampo, balsam, ulike kremer for vonde og stive muskler, og tørr hud, hånd og ansiktssåpe som også kan brukes som sminkefjerner, serum til ansikt og hår, aloe vera juicen som gir meg en fantastisk start på dagen- samt Argi + som gir et ekstra boost på treningen ❤ !

IMG_1103
Fra venstre: Tonje Alice, Maria og Ayeh

Seee så utrolig heldig jeg er, jeg fikk en gave som jeg faktisk har ønsket meg- og selv glemte å bestille: Wiiii, tusen tusen takk Tonje Alice! Jeg har den beste sponsoren! Det er mye som er bra med Forever, men det jeg må si som tiltrekker meg veldig er den familiære atmosfæren vi kan skape. Vi skal og ønsker å skape et fantastisk TEAM som bygger hverandre opp, støtter og hjelper hverandre, er positive, som elsker å le, som står på- men som også nyter livet! Vi ønsker å hjelpe andre til å få en bedre hverdag- et bedre liv!

IMG_1108

IMG_1110

 

Er det noen av dere som har erfaring med Forever Living sine produkter?

Positive tanker gir positive resultater

3 kommentarer Legg til din

  1. Utrolig flotte produkter! Fått testet forskjellige av dem over en periode på et år nå!

    1. Åh så gøy å høre at du også er veldig fornøyd. Jeg blir bare mer og mer glad for at jeg endelig lot meg overtale til å teste 💛😃! ( there comes a time for everything )

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..