Fantastiske fredag og Funksjonell Energi

Hei kjære lesere

Jeg sitter på kjøkkenet og har akkurat lagt bort skoleoppgave(ne)- jeg klarte å konsentrere meg en god stund. Men vet dere, det har vært så utrolig positivt travelt både fysisk og mentalt de siste ukene at jeg rett og slett må ta pauser fra «livet» innimellom. Haha. Og DET er vanskelig det. Jeg tenkte derfor at jeg kunne blogge litt.

I går var denne rundens siste dag i prosjektet med Team Funksjonell Energi jeg har gjennomført sammen med min gode venninne Tonje Alice. Vi har skapt en positiv sosial arena for nybakte mødre og gravide der fokus har vært trening, men også muligheten for å få tips, informasjon om det jeg og Tonje Alice mener er et helsefremmende og positivt kosthold. Ellers så snakker jo vi jenter om alt og ingenting og ler og koser oss, det har vært en fantastisk flott og god og lærerik opplevelse. Jeg er hverken gravid eller nybakt mor- men nå kjenner jeg det kanskje er på tide igjen, etter 10 år, haha ❤ !

Vi skal ha en liten pause mens Tonje Alice føder- for så å starte opp igjen. Vi holder til  i Horten på La Salle De Danse dansestudio, tirsdager og torsdager (Klokkeslett kommer vi tilbaketil men mellom 09.00-11.30 tenker jeg kan være en ny mulighet for å få folk til oss). Hjelp oss gjerne å dele informasjon for vi ønsker at så mange som ønsker skal få komme til oss. JIPPIIIIIII !

Tonje Alice og meg
Gjengangeren, lokalavisa i Horten intervjuvet oss
Vi fikk besøk av Tønsbergs blad/sporten
Vi fikk også besøk av Tønsbergs blad/sporten
IMG_0592
Se på den flotte gravide kvinnen her! Tonje Alice, intruktør og motivator
Vi har servert: gresk youghurt med hakkede mandler, bær, sukrin gold og forever bee honning
Vi har servert: gresk youghurt med hakkede mandler, bær, sukrin gold og forever bee honning (både Tonje Alice og meg distribuerer produkter fra Forever Living)
Saftige, sunne bananmuffins ble også servert
Saftige, sunne bananmuffins ble også servert
Og mandelsmør (ikke hjemmelaget denne gang) med sunne knekkebrød og litt banan
Og mandelsmør (ikke hjemmelaget denne gang) med sunne knekkebrød og litt banan

Og med dette ønsker jeg dere en fantastisk flott helg- jeg skal slappe av og kose meg med familien min og vår ene nevø, let the weekend begin ❤ !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..