… alle burde ha en kiropraktor !

Kjære lesere

❤ WOW! Effekt! Jeg er i eksstase! Jeg føler meg rett og slett LYKKELIG! Hva skjedde på kiropraktorkontoret? Wow, rett og slett! Haha! Jeg kan beskrive følelsene jeg har med sååå mange positive ord akkuratt nå men må jeg velge blant noen så blir det de du ser ovenfor (og flere nedenfor). For husker dere klagingen min med tanke på elendige knær pga overtrening og belastning? Og det som kanskje har plaget meg aller aller mest i flere måneder, ja kanskje det siste året- om ikke lenger, er skuldrene mine!

Bli den beste versjonen av deg selv!
Bli den beste versjonen av deg selv!

De har blitt så ille at det hemmer meg i flere daglige gjøremål- eller gir meg smerter. Ikke behagelig. Og ikke minst- skuldervondt hemmer utviklingen i treningen min da calisthenics, streetworkout og styrke innebefatter masse masse skuldre!

MEN! Og et fantastisk MEN! Jeg har vært til kiropraktor for the first time in my entire life- and I got adjusted! Jeg var livredd da han skulle starte- og ba meg puste inn- og så rooooolig ut -KNEKK! Litt skummelt men IKKE vondt! Jeg ble helt paff av at kroppen min kunne knekke sånn som jeg bare har sett på tv, haha- og så var jammenmeg smerten i skulderen borte? Går det virkelig ann? På sekundet? Når jeg har slitt så lenge? Haha! Det er det sykeste og beste jeg har opplevd på lenge! Virkelig! WOW-effekt må jeg kalle det!

Fantastiske følelser !
Fantastiske følelser !

Can´t wait to continue my treatments. For om sant skal sies så har jeg flere «feilstillinger» i kroppen min som må justeres sånn at jeg kan bli den beste versjonen av meg selv og få fullt utbytte av den ene kroppen jeg eier og har- og den jeg skal leve med for the rest of my life. Faktisk ❤ ! Digg!

Min kiropraktor heter Michael Dibley og han holder til på Revetal. Jeg kom i kontakt med han via Tønsberg Crossfit og for en fyr! Full av positiv energi, enormt med kunnskap om kropp, kiropraktikk, the mind and everything. En superherlig og kul amerikaner. Digger energien hans!

 

http://www.360kiropraktor.no
http://www.360kiropraktor.no

Hva blir mitt tips: GÅ TIL EN KIROPRAKTOR hvis du har vondter i kroppen både innvendig og utvendig ❤ !

Håper du har en fin uke så langt.

Positive tanker gir positive resultater

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..