Osteboller

Hei kjære lesere.

IMG_0120

Denne uka er jeg i gang med første av 4 skolesamlinger på mitt siste år som kommende sosionom! Det er nesten litt uvirkelig å tenke på at jeg er avgangselev! Sprøtt, gøy, digg og litt skummelt! Det er fine dager på skolen- dog noe lange, men likevel spennende og lærerikt. Jeg pendler med tog fra Tønsberg til Oslo (Diakonhjemmet høgskole) – og merkelig nok er det faktisk nokså behagelig å slappe av på toget. I dag startet jeg dagen med en ENERGIkaffe, en FETTkaffe som den også kalles

Da jeg kom hjem fra skolen i dag ønsket jeg (igjen) noe lettvint og godt. Det er alt for lenge siden jeg har bakt noe og siden MiniMe hadde lyst på ostehorn (som ikke er LCHF) så fant jeg en enkel oppskrift til henne og slengte sammen et brett til henne først. Jeg, som ikke responderer særlig bra på vanlig mel og grovere varianter fant en annen oppskrift på osteboller på nett- og prøvde meg på den.

De ble jo fantastiske ! Så den vil jeg gjerne dele med dere

IMG_0135

IMG_0136

IMG_0139

IMG_0141

IMG_0143Du trenger:

 • 5 egg
 • 1 ts bakepulver
 • 5-600 gram (revet) ost
 • Hvis ønskelig, 2 ss chiafrø

Bland alt sammen i en bolle, sett bollene på et bakepapir med skje.

Inn i ovnen på 200 grader i 12-15 min. Voilá !

De lukter og smaker kjempegodt. Kanskje du kan krydre med oregano og annet deilig krydder også for enda mer smak? It´s up to you!

Positive tanker gir positive resultater

10 kommentarer Legg til din

 1. Ellen sier:

  Denne er kjempe god til pizza bunn også 🙂

  1. Mmmm ! Ja det kan jeg se for meg. Takk for tips 💛

 2. ellen sier:

  Hadde de i dag til pulled pork :-)fant i frysen:-) brukte Waldens farms bbq saus- farlig god med cole slaw 🙂

  1. Oiiii- jøss så utrolig deilig d hørtes ut. Namnam ! Cole slaw har jeg ikke fått prøvd meg på å lage enda selv om jeg antar at d er superenkelt og kjempegodt 💛

   1. Bodil Morken sier:

    Hei du! Mine renner bare utover og smelter sammen… hva gjør jeg feil? 🙈

 3. Tilbaketråkk: Ketose | POSITIVT FOR DEG

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..