#matmotbetennelse, en hit for familiemedlemmer?

Hei kjære lesere

I uka som har vært fikk vi besøk av min lille yngste (store) bror, Thomas. Han er 7 år yngre enn meg- men absolutt ikke liten lenger da han rager mye høyere enn mine 151,5 cm. Det har sevlfølgelig blitt mye #matmotbetennelse når søstra stepper inn og varter opp- og… som riktig næringsrik, mettende og deilig mat er- så merker også mister Bratteli at det gjør godt for kropp og sjel. Hihi.

Fra påsken i år: Mine to brødre Thomas, Kristoffer og Minime
Fra påsken i år: Mine to brødre Thomas, Kristoffer og Minime

Her er noe av den maten jeg fikk lurt i ham iløpet av 3-4 dager i hus, haha:

Frokost: 3 egg, avokado, fetaost og greens
3 speilegg, avokado, fetaost og greens
Tilbehør til hjemmelagede burgere
Tilbehør til hjemmelagde burgere
Hjemmelagde burgere, avokado, fetaost, soppstuing og greens
Hjemmelagde burgere, avokado, fetaost, soppstuing og greens
Biff stroganoff og greens.
Biff stroganoff og greens.

I morgen skal mine 2 brødre og våre 3 søskenbarn samles i Oslo da han ene har giftet seg og de skal ha (stor!?) bryllupsfest. Det er ikke ofte vi klarer å samles alle seks. Meg og mine brødre er oppvokst på Sola i Stavanger, mens våre søskenbarn er oppvokst i Trondheim. Nå som vi er voksne, hihi, så er mulighetene litt anderledes selv om det blir noe flytting på flere. Dette gleder vi oss masse til. Flott selskap i herlig lag.

Jeg ønsker dere en innholdsrik, frisk og flott helg ❤ !

Positive tanker gir positive resultater

 

 

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..