Team Funksjonell Energi

Hei kjære lesere

Først må jeg bare si tusen tusen takk til alle dere som har vært innom og lest siste innlegg. Så mange lesere har jeg nok aldri hatt- og Crossfit Tønsberg, og Anneline fortjente det så utrolig. Sånne flotte suksesshistorier er verdt å skrive ned, dele og få ut til så mange som mulig da det inspirerer og motiverer- iallefall meg ❤ !

I dag har jeg og min gode venninne og jobbpartner, Tonje Alice hatt jobbmøte igjen. Gu´kor kjekt me har det altså! Til tross for at jeg har sovet 2 timer i morges, vært innom legevakten, puster som en hvalross og har energi som en bjørn i dvale så har jeg kommet meg gjennom flere timer hygge med Tonje Alice.

Team Funksjonell Energi
Team Funksjonell Energi

Vi er snart i mål med tanke på planleggingen av prosjektet vårt og vi kan nesten ikke vente med å starte opp. Her er igjen litt informasjon om hvem vi er og hva vi ønsker å tilby. Del mer enn gjerne da vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til å høre om oss. Her er logoen vår, er den ikke flott?

Team Funksjonell Energi
Team Funksjonell Energi

 

Trening for gravide og nybakte mødre ! 

Hvem er vi? «FUNKSJONELL ENERGI.» Vi er to engasjerte mødre, Tonje Alice og Camilla Yong med erfaring og utdannelse innen kosthold, trening og bachelor i sosialfag.

Noen ganger kan det være utfordrende å få overskudd og energi som nybakt mor eller gravid. Vi ønsker også at det å ha og få en positiv tilknytning til barnet er viktig både før, i og etter svangerskap.

Vi ønsker å være behjelpelige med dette ved å tilby deg funksjonell trening som er tilpasset deg og dine behov- sammen med andre i samme situasjon som gravid eller nybakt mamma.

 Husk, dette skal være positivt for deg og barnet ditt. Vi ønsker at du og barnet ditt går hjem med en følelse av å ha blitt sett, samtidig som dere har hatt en god, trygg, energisk og morsom, men også svett opplevelse. Latter og tårer er lov hos oss.

Vi gleder oss til å se deg og barnet ditt.

Ring oss gjerne, send en sms eller ta kontakt på facebook dersom du har spørsmål, vi svarer mer enn gjerne.

Første treningstime er 2.september 2014 i Horten sentrum I “La salle de danse” sine lokaler midt i Horten sentrum klokken 10.00 – 11.00.Adr: Apotekergaten 16

Deretter hver tirsdag og torsdag i første omgang frem til 18.september 2014. Kl. 10.00 -11.00 tirsdag og torsdag. Det er selvfølgelig tid til litt skravling og sosialt samvær.

Introduksjonstime kr 100,- Deretter kr 150,-

Påmelding skjer i innboks på facebook (Funksjonell energi) eller på sms eller via tlf med navn, adresse, fødselsdato, tlf, mail og evt.termin eller alder på baby.

Våre tanker og vår filosofi:

  1. Å sette lys på de positive effektene kost og ernæring er for mor og barn
  2. Bevegelse og trening i trygge omgivelser
  3. Mental forebygging og overskudd
  4. Viktigheten av tilknytning til barnet
  5. Fellesskap med andre i samme situasjon

Vi gleder oss!

Team Funksjonell Energi, Camilla Yong og Tonje Alice !

Du kan også nå oss her: instagram: @funksjonell_energi

Tonje Alice Christensen, mail: tonjealice@flp.com, tlf 41242814, @tonjealice

Camilla Yong Bratteli, mail: positivtfordeg@gmail.com, tlf 45270013, @camillayong og @positivtfordeg_no

Uten mat og drkke,duger heltinnene ikke
Uten mat og drkke,duger heltinnene ikke
Kaffe, øvelsesbok og kamera er et must
Kaffe, øvelsesbok og kamera er et must

IMG_9850Jeg håper du også har hatt en flott dag i dag- første dag for de som har skolebarn, og en ekstra gratulerer til de som har 1.klassinger. Selv er jeg stolt mamma til ei prinsesse som begynte i storskolen i dag. Tenk, 5.klasse. Tiden flyr! Og Tonje Alice er stolt mamma til ei prinsesse som begynte på videregående i dag. #proudmoms ❤ !

Positive tanker gir positive resultater

 

 

Én kommentar Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..