Solskinnshistorie og Crossfit Tønsberg

God lørdag kjære lesere.                                                                                                                    

crossfit tønsberg 2

I dag vil jeg dedikere dette innlegget til Crossfit Tønsberg og til den ene flotte, herligste og råe dama som nå er blitt instruktør der nede sammen med alle gutta boys! Dette er det første av foreløpig 2 Crossfitsentre som ble åpnet her i Tønsberg! Crossfit Tønsberg er en fantastisk box som holder til i Bullsgate 2, like ved Rimi- hvor du også får gratis parkering ❤ !

Jeg må jo introdusere de 3 gründerne av senteret- tre spreke, energiske, morsomme, inspirerende og imøtekommende gutter (ehh…les menn!)- de har satset alt og litt til for å gjøre Tønsberg komplett! De får ting til å skje, kundene får resultater, samtidig som de føler seg hjemme, love it!

Dersom du er bitt av calisthenics/streetworkoutbasillen, som meg, så har de arrangert et kurs siste helgen i august, og merkelig nok er det enda noen få ledige plasser igjen. Du kan melde deg på her ! Du trenger ikke være medlem! Bli med davel- jeg kan nesten ikke vente !!

Here´s some pictures:

Dan
Dan
Rudi
Rudi
Toan
Toan

Da går vi over til denne herlige jenta, Anneline som jeg har vært så heldig å møte på Tønsberg Crossfitsenter. Etterhvert som vi har vært i snakk så forstod jeg at hun har gjort litt av en reise. Jeg spurte om hun ville dele noe av historien sin med dere lesere da jeg vet at det er veldig inspirerende for mange å lese sånne solksinnshistorier som jeg velger å kalle de.

Anneline er som mange jenter flest ydmyk ifht sin egen historie, så jeg er glad for at hun valgte å si ja. Jenter må være flinkere til å støtte hverandre, heie hverandre frem og være stolte over at vi,  sammen, kan bli sterke, friske, fornøyde og lykkelige.

Anneline den dag i dag
Anneline den dag i dag

Annelines historie:

Tja, hvor skal man begynne… Har egentlig ikke alltid vært overvektig. Gikk idrettslinja på vgs, og har alltid vært aktiv med håndball og trening generelt. Men etter at jeg traff min mann i 2004, og vi begge jobbet mye natt – ble det mye sene middager… typ kl 04.30 når vi kom hjem fra jobb… ! Så da kom igrunn kiloene snikende på… og allerede julen 2005 hadde jeg bikket 70 kilo – deretter gikk det bare gradvis opp… var vel aldri kjempestor… men det ble XL i det meste av klær uansett…

 I 2008 fikk jeg første sønnen vår. La på meg 27 kilo i svangerskapet – og når lillemann var 7 mnd ble jeg gravid igjen. Med han la jeg på meg nærmere 30 kg, og bikket o,1 tonn…! Elendig selvfølelse, lite sosialt liv, store posete søplesekk klær (helst joggebukse) – var normalen…!

Så, etter mye jojo slankekurer og nedturer fordi jeg aldri klarte å fullføre ble jeg lei… Bestemte meg for at nok er nok… Og meldte meg på et triatlon…Greia var at man ikke kan starte i et triatlon dersom man er overvektig OG i elendig form, så da må man trene da. Brukte 6 mnd på å gå ned i vekt, men ville jo helst se trent ut også.  Så oppdaget jeg Tønsberg Crossfit, og klarte å overtale mannen til å være med på prøvetime på senhøsten 2013.

 Først da kom alle resultatene jeg hadde ventet på, og jobbet lenge for å se ! Selvtilliten kom tilbake, ryggen ble rakere og jeg følte meg brått som Anneline igjen… ikke bare mamma-Anneline.

 Nå er jeg totalt ca 20 kg lettere enn jeg var når minstemann var 1 år. Klærne jeg brukte før jeg begynte å gå opp i vekt er blitt litt for store, og helsa & selvtilitten er tilbake der den var før. Jeg har en ”hormonforstyrrelse” som heter PCOS, denne (uten at jeg er helt stødig på detaljene) gjør at kroppen min sliter med å bryte ned karbohydrater. PCOS’ere er derfor oftere overvektige og sliter ofte veldig med å gå ned i vekt, og/eller holde vekten nede. ”Kuren” for PCOS er jevnlig trening, sunt kosthold (ikke nødvendigvis lavkarbo, men hvertfall holde seg unna dårlige karbohydrater) og generelt en sunn livstil… så i mitt tilfelle vet jeg at dersom jeg vil fortsette å være der jeg er nå – kan jeg ikke gi meg… 😛 Det andre som er gøy med denne tilstanden er at jeg har forhøyede testosteronnivåer i kroppen. Så jeg bygger muskler kjappere enn andre damer, det gjør det lettere å holde motivasjonen oppe – når resultatene kommer fort!! 😀

Positivtfordeg spør: «Hva med tilbakemeldinger fra venner og familie»?

Ang tilbakemeldinger fra venner, familie har jeg fått veldig mye positive meldinger, men også mye negativt. De negative tilbakemeldingene har kommet fra de menneskene jeg absolutt ikke forventet at skulle si noe slikt. Jeg blir stadig sjokkert over hva folk tillater seg å si:

”Blir du tynnere nå blir det stygt” og jeg tenker, er det da lov for meg å svare; Oj, om du legger på deg mer nå blir du ekkel?

”Muskler på jenter er ikke pent” jeg tenker, heller definerte, faste overarmer enn grevinneheng.

”Det er penest med kurver…”  joda, helt enig, men så er jeg da virkelig ikke så tynn at jeg ser ut som en 12 åring?

Jeg forsøker å se på de dårlige kommentarene som ren misunnelse. Dette her har jeg jobbet hardt for, og de som synes det er ok å lire av seg slike kommentarer kan ta seg en bolle!!

CrossFit Tønsberg har mye av æren for fremgangen min. Fantastiske trenere, et unikt miljø og konstant variert trening gjør at jeg gleder meg til hver dag jeg skal på trening. Det er klin umulig å ha en dårlig dag på dette stedet! Og det er lenge siden jeg har følt en slik treningsglede som jeg gjør når jeg trener på CFT.

Jeg er 32 år, gift, tobarnsmor til to nydelige gutter og har det som plommen i egget! 😀 Trener 5-6 dager i uka og gleder meg til hver økt!

Før og etterbilder:

1
Førbilde 1
2
Førbilde 2
3
Førbildet 3
Nåbilde 1
Nåbilde 1
Nåbilde 2
Nåbilde 2
Nåbilde 3
Nåbilde 3
Nåbilde 4
Nåbilde 4

Tusen takk Anneline for at du ville dele din historie med oss. Jeg er sikker på at det er mange der ute som kan kjenne seg igjen i mye. Du inspirerer og er et sunt forbilde. Lykke til videre på ferden, jeg vet du kommer til å lykkes med alt hva du måtte foreta deg. Du kan følge Anneline på instagram: @adarup

Har du en historie du vil dele, ta gjerne kontakt?

Positive tanker gir positive resultater

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..