For en amazing helg

Hei kjære lesere.

Gu´for en utrolig fantastisk, innholdsrik og morsom helg jeg har hatt. Jeg føler meg igjen så utrolig heldig som har fått flere gode venninner gjennom sosiale medier… ! Instagram er synderen også her, hihi. Denne helgen har jeg fått tilbringe med de fantastiske søstrene sisters- twinsa Camilla (@snuppa32) og Cathrine (@shapeup33)- og en fantastisk jentegjeng som var med på utdrikningslaget til Camilla!

Jeg har ikke vært i mange utdrikningslag- men jeg følte på meg at dette kom til å bli helt spesielt. Lista var lagt høyt og det var ikke spart på noenting, haha! Jeg tror kanskje jeg skal ansette Cathrine som min Partyplanner dersom det kommer en anledning… jeg blir jo 40 år engang…. 😉

Fredag ankom jeg palasset til Cathrine der jeg fikk en sååå god og varm  mottakelse av hennes 3 små stjerneprinsesser- jeg er småforelsket, guuu´for en herlig trekløver! Og endelig fikk jeg hilst på mannen til Cathrine også- han gjemmer seg på sosiale medier, noe som jeg forstår godt, hihi!

Kvelden føk avgårde med preparing for the big day lit, her kommer noen bilder fra fredagskvelden:

IMG_9552

IMG_9553

IMG_9557

 

Bilder fra selve lørdagen kommer nedover. Dagen og kvelden kan beskrives med så mange utrolig ord- what an amazing day & night ❤ !

1. Den kommende bruden ble hentet 7.30 og tatt på senga! (LOVE IT!)

2. Venninnegjengen stod klare med mottakelse i Cathrines palass hvor vi tok bilder, hygget oss med mat og drikke, bilder og mingel. Flere av venninnene til Camilla følger jeg på instagram så det var utrolig moro å møte også disse «in person» , kanskje du ser noen på bildene du selv følger?

3.  Off we go to Avancia treningssenter der Camilla skulle holde en time med både aerobic, yoga, fight/combat og en valgfri sjanger- for å si det enkelt: She nailed it! Big time!

4. Derfra bar det videre til Oslo Galdiators. Hahaah- for en utrolig opplevelse ! Det positive var også at de som jobbet der satte sammen lag og når vi skulle arbeide sammen to og to. På den måten ble vi sosialisert med hverandre- og for meg som ikke kjente alle var dette helt perfekt og hyggelig og morsomt! We made a good team ! PS: jeg var eeeelendig på oksen. Norgesrekord i elendig tid. Det er jeg sikker på! Ha!

5. SPA på The Thief- OMG!

6. Middag på Hanami- OMG 2 ! Kyllingen smeltet på tungen, det er det jeg husker best! Noen nevnte, ehhrm… og jeg siterer: » Det nærmeste man kommer en orgasme i munnen» !

7. Ut og drikk

8. Zzzzzzzz på Frogner Apartments

= KOMPLETT AMAZING DAG/KVELD/NATT og slitne jenter!

En selfie før vi drar til de andre flotte jentene
En selfie før vi drar til de andre flotte jentene
Jenta er kledd opp! SJEKK SKOA! BIlde: @snuppa32/snuppa32.com
Jenta er kledd opp! SJEKK SKOA!
Jentene klare for dagen, kvelden og natta
Jentene klare for dagen, kvelden og natta
Bildekred: @snuppa32/ snuppa32.com
She totally nailed it
Fornøyde, svette og slitne allerede ?
For en fantastisk sterk og fargerik jentegjeng, enig?
IMG_9684
Kind of says it all…

 

IMG_9608

22

23

 

IMG_9628

10

11

IMG_9635

IMG_9637

De fleste bildene er lånt fra den kommende bruden Camilla, @snuppa32/snuppa32.com ❤ mens noen har jeg tatt selv! Tusen takk Camilla og Cathrine for at jeg fikk være med å feire. Supergla i dere snuppene 3 !

 Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..